Projektkoordinator på heltid till företag inom fastighetsförvaltning

Projektkoordinator på heltid till företag inom fastighetsförvaltning

Nu söker vi efter en driven projektkoordinator till ett statligt bolag inom fastighetssektorn. Är du en prestigelös person som trivs med att vara spindeln i nätet är detta tjänsten för dig. Ett otroligt utvecklande arbete för dig som har tidigare erfarenhet inom projektadministration. Du kommer att arbeta kontorstider på ett kontor med en jämn könsfördelning och ålder. Har du minst ett års tidigare erfarenhet från arbeta som projektadministratör kan detta vara jobbet för dig! Vi använder oss av löpande urval så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en projektkoordinator på heltid i minst sex månader med mycket god chans till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Företagets kontor för projektverksamhet är beläget vid Huddinge sjukhus där du kommer att arbeta måndag till torsdag, fredagar kommer du sitta på företagets huvudkontor på Södermalm. Arbetet innebär att du kommer ha en nära relation till projektledare och andra konsulter där du kommer att agera som spindeln i nätet. Du hjälper till där du behövs som allra mest. I denna roll kan du få ta del av diverse arbetsuppgifter samt få inblick i hur projektprocess funkar. Du kommer att vara med i ett av de största satsningar som görs på Stockholms Läns Landsting. Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter både vad gäller administration och kontakt med både kollegor och kunder. Detta är konsultuppdrag, du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator kommer du ansvara och arbeta med väldigt varierade uppgifter. Dels kommer du att assistera projektchef och projektledare med diverse administrativa uppgifter, exempelvis protokollföring, mötesbokning samt att skapa presentationsmaterial och dokument. Du kommer även svara för utarbetande av generella rutiner som standardutformning av ärendens handläggningsordning för kontoret. Exempel på andra arbetsuppgifter är att:
 • Vara kontorsansvarig vilket innebär att du ansvarar för inköp av kontorsmaterial, ombyggnationer samt administrationen det medför.
 • Ansvarig administratör för projektkontoret.
 • Handläggning och diarieföring av dokument.
 • Planera och samordna konferenser och workshops
 • Delta i ekonomiarbetet med handläggning av fakturor mm.
 • Vara ett administrativt stöd vid introduktion av nya medarbetare/konsulter samt introducera dem på kontoret avseende rutiner och systemstöd.
 • Delaktig i riskhantering- respektive måluppföljningsarbeten
 • Samordna och leda studiebesök till projektet
Tjänsten passar dig som arbetat som projektadministratör tidigare i ca 1 år och som vill vidareutvecklas inom detta.

Vi söker dig som
 • Har minst ett års erfarenhet från arbete som projektadministratör.
 • Har en akademisk eftergymnasial utbildning.
 • Hanterar Office-paketet väl och i synnerhet Word och Powerpoint då du kommer att skriva dokument och göra presentationer.
 • Hanterar svenska och engelska väl i både tal och skrift.
 • Är nyfiken och engagerad att sätta dig in i nya system.
Det är även meriterande om du har förståelse för byggprocesser eller har arbetat inom byggsektorn med liknande arbetsuppgifter.

Som person är du prestigelös och flexibel då arbetet innebär arbetsuppgifter som är både högt och lågt. Det är även viktigt att du är serviceinriktad och tycker om att han kontakt med människor då du kommer att vara spindeln i nätet på kontoret. Samtidigt ska du vara stresstålig då det i perioder är mycket att göra och mycket att hålla reda på. Slutligen behöver du ha lite skinn på näsan för att kunna vara ett bollplank inom projektledningen samt kunna kunna ifrågasätta och ställa krav på prioriteringar.

Övrig information
 • Start: 1a oktober
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: måndag-torsdag vid Huddinge sjukhus & fredagar på Södermalm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork