Projektkoordinator med intresse för IT till Fujitsu

Projektkoordinator med intresse för IT till Fujitsu

Är koordinering och administration din grej? Har du dessutom intresse för it? På Fujitsu får du i en kombinerad roll chansen till värdefull erfarenhet inom projektkoordinering för din framtida karriär. Uppdraget pågår under tre veckors tid med start den 14e januari!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Fujitsus räkning en Projektkoordinator till ett utav deras projekt i Stockholm. Fujitsu ansvarar för utrullningen av nya datorer till samtliga skolor och förskolor i Stockholm Stad.

Tillsammans med en projektledare kommer du ansvara för att se till att utrullningen sker på ett smidigt och serviceinriktat sätt. Här blir du en del av en engagerad och rolig miljö, där du får erfarenhet från både projekt, koordinering och IT från ett etablerat företag.

Du kommer att jobba heltid under tre veckors tid med start den 14/1 till den 2/1.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fujitsu för ett kortare uppdrag.

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator kommer du agera stöd till projektledaren där du kommer hjälpa till med administration och planering för utrullningen av datorerna.

Du kommer till exempel att:
 • Genomföra uppstartsmöten med skolor
 • Ta emot och initiera beställningar från kund
 • Planera IT-installationer
 • Planera resurser
 • Hantera avrapporteringen
 • Säkerhetsställa leveranser i enlighet med avtal
Tjänsten passar dig som har ett it-intresse men även tycker det är kul att få erfarenhet av en koordinerande roll där det händer flera saker samtidigt. Här får du möjligheter att visa framfötterna hos en stor aktör och få erfarenhet för framtida karriär.

Vi söker dig som
 • Kan jobba 14/1 till 8/2
 • Har en avslutad gymnasieexamen
 • Har tidigare erfarenhet inom it
 • Tidigare arbetat i koordinerande och/eller administrativ roll
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har ett tekniskt intresse och har körkort med tillgång till egen bil.

Du är van att ta stort ansvar, agera självständigt samt arbeta i en flexibel och händelserik miljö då det är en förutsättning för att kunna ta sig an rollen. Du lär dig snabbt och som person har du en positiv inställning där service för dig är en självklarhet. Då arbetet innebär mycket administration krävs det att du är mycket noggrann.

Ett utdrag ur belastningsregistret och en kreditupplysning kommer att göras i samband med anställning.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork