Projektkoordinator inom HR till stort energibolag

Projektkoordinator inom HR till stort energibolag

Har du ett brinnande intresse för framtidens energilösnignar samtidigt som du brinner för HR-frågor?

Vi söker dig som studerar till exempelvis Personalvetare och vill vara med och bygga upp ett helt nytt on-boarding program och sedan implementera det för nya medarbetare. Företaget har sitt hjärta i hållbarhet och verkar i en marknad under ständig förändring. Vill du vara med på resan mot ett nytt energilandskap är du varmt välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

För att nå sitt mål att senast år 2025 endast producera och erbjuda förnybar och återvunnen energi ska företag nu anställa cirka 16 nya personer inom energisektorn. I samband med det kommer företaget även göra om sitt interna onboarding system. Det är här din roll kommer in. För att säkertställa en god kvalité vid starten för de nya medarbetarna kommer du vara involverad i uppbyggandet av en ny plattform för introduktion av medarbetare. Du kommer agera spindeln i nätet i en stor satsning där du har kontakt med både HR, verksamhetsutvecklare, regionschefer och medarbetarna ute i verksamheten.

Uppdraget kommer vara på deltid och sträcka sig under 2021. Omfattningen är cirka 2 dagar i veckan och du arbetar hemifrån. Uppdraget börjar i mars och under första månaden är det en stor fördel om du har möjlighet att jobba mer än 2 dagar i veckan. Din arbetsgrupp är baserad både i Stockholm och Malmö. Vi ser därför att du bor i någon av de städerna för att på sikt kunna komma tillbaka till kontorsarbete.

Vi tror att ansökningstrycket kommer vara högt så se till att motivera väl i din ansökan varför du skulle passa för rollen

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Uppbyggandet av ny intern plattform för onboarding-processen av nya medarbetare
 • Säkerställa att samtliga medarbetare får de olika utbildningar och kurser som krävs
 • Planera in och organisera utbildningar och aktiviteter
 • Vara spindeln in nätet vid aktiviteter för de nyanaställda
 • Stötta HR med arbete ut mot verksamheten
Din arbetsgrupp kommer bestå av regionschefer, HR, linjechef. Den person du arbetar närmst driver verksamhetsfrågor och är med och ansvarar för det nya on-boarding projektet.

Vi söker dig som
 • Vi söker dig som är studerande inom HR/Management på universitetsnivå, med minst 1 år kvar av dina studier.
 • Är tillgänglig att arbeta minst 2 dagar i veckan, kontorstider.
 • Har ett stort intresse för både HR-frågor och framtidens energiklimat.
 • Är flytande i tal och skrift på svenska och engelska
 • Det är meriterande om du tidigare har varit med och drivit eller planerat större projekt.
Som person:
 • Initiativtagande
 • Strukturerad
 • Ansvarstagande
 • Orädd
Övrig information
 • Start: Februari/Mars
 • Omfattning: 2 dagar i veckan, kontorstider. Gärna mer under mars-månad.
* Placering: Hemifrån. Vi ser att du bor i Stockholm eller Malmö då arbetet på sikt planeras utföras från kontoret.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se