Projektingenjör till växande Stofix

Projektingenjör till växande Stofix

I din roll som Projektingenjör kommer du att få en bred inblick i en helt unik produkt som är ensam på världsmarknaden vilket gör den mycket eftertraktad. Med hjälp av Stofix produkt kan företaget bygga fastigheter som inte bara är slitstarka, stabila utan också brandsäkra! Som Projektingenjör kommer du utgöra en nyckelroll mellan ekonomi, försäljning och kunden samt underentreprenören. Ta nu chansen och var med på en spännande expansiv fas tillsammans med Stofix!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Projektingenjör till Stofix. I takt med att Stofix växer har behovet av en Projektingenjör uppstått. Du välkomnas till en modern och flexibel arbetsplats med kontor i Norsborg där möjlighet finns att arbeta på annan ort. Här jobbar du självständigt i ett tight team och får vara med på en mycket spännande resa.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Stofix.

Arbetsuppgifter

Som Projektingenjör kommer du huvudsakligen att stötta projektledaren i pågående och kommande stora kommersiella fastighetsprojekt med ekonomi, försäljning och kundkontakt. Arbetsplatsen präglas av engagerade medarbetare och det är högt i tak. Du kommer att arbeta i en tillvaro som präglas av händelserika dagar med högt tempo med en ambition om att växa på marknaden. Som Projektingenjör kommer du ha en viktig roll i projektens samtliga faser och stötta projektledaren.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med mängdning
 • Räkna på projekt och ta fram offerter att skicka till konstruktören
 • Vara delaktig i uppföljning av tidsplan och ekonomi
 • Delta på byggmöten och representera Stofix
 • Ha en nära dialog med underentreprenörer och arbetsledare ute på fältet samt även göra platsbesök ute på byggarbetsplatserna
Företaget ser långsiktigt på tjänsten och med ditt växande engagemang och ansvar kan din roll på sikt utvecklas till en projektledarroll. På Stofix är dem i dagsläget 5 medarbetare vilket ger dig som Projektingenjör en stor möjlighet att vara delaktig och kunna påverka din roll samt komma med idéer och tankar om arbetet framåt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Har en högskole- och civilingenjörsexamen, gärna med inriktning mot bygg eller anläggning
 • Goda kunskaper i CAD-verktyg, gärna AutoCAD
 • Har B-körkort
 • Goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i rollen
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper i denna process. Som person är du lugn och trygg samt försöker på ett metodiskt sätt att lösa problem. Du är strukturerad och tar reda på detaljerna samt har tålamod. Du är initiativtagande och behöver inte bli tilldelad uppgifter utan försöker självständigt arbeta proaktivt och alltid ligga steget före. Vidare har du ett stort driv och ett genuint intresse för teknik.

Övrig information
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, Kontorstider 8-17
 • Placering: Kontor i Norsborg, rikstäckande resor ingår och tillgång till tjänstebil finns. Fri tillgång till parkering finns vid kontoret.
 • Kontaktuppgifter: Elin Yeap, Recruitment Consultant, elin.yeap@academicwork.se.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stofix önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn5@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stofix är ett företag med säte i Finland som tillverkar och levererar innovativa tegelfasadslösningar. Sedan grundandet 1993 har företaget legat i framkant inom utvecklingen av tegelprodukter. Målsättningen har varit att hitta ett sätt att skapa äkta tegelbeklädnad som uppfyller moderna byggregler och byggindustrins krav. Med Stofix tegelfasadsystem kan du konstruera en äkta tegelfasad med säkert, beprövat tegel. Fasaden motstår både sommarens regn och vinterns frost.