Projektingenjör till framstående byggbolag!

Projektingenjör till framstående byggbolag!

Vi söker nu en ny stjärna till vår kund inom byggbranschen. Har du efter något år eller två inom branschen byggt på dig lite erfarenhet i exempelvis en roll som projektingenjör och nu söker en arbetsgivare där du med ditt höga driv och engagemang kan utvecklas och växa långsiktigt? Här finns chansen att komma in på ett växande bolag med goda värderingar och lång historia inom bygg- och infrastrukturprojekt. Är du en problemlösare med drivkraft att utvecklas samtidigt som du har ett öga för detaljer? Då är du den vi söker till tjänsten som projektingenjör till vår kund och bli en del av deras expansionsresa. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för vår kunds räkning en projektingenjör med start omgående (med respekt för eventuell uppsägningstid). Vår kunds verksamhet är främst inriktad mot om- och tillbyggnader av samhälls- och förvaltningsbyggnader, kommersiella lokaler och kontor samt bygguppdrag inom infrastruktur. Företagets verksamhet och affär genomsyras av ett lyhört och professionellt samarbete som skapar hållbara relationer med kunder, leverantörer och medarbetare. Det är så ni tillsammans bygger en kultur med moderna värden.

Du erbjuds:
 • Möjlighet att utvecklas i en bred och varierad arbetsroll
 • Kompetensutveckling och kunskapsdelning med seniora kollegor
 • En arbetsplats med goda värderingar och ett modernt ledarskap som kännetecknas av omtanke och gott samarbete
Vår kund växer och söker nu dig som vill vara med på deras resa och utvecklas långsiktigt hos dem där du ser fram emot att trivas på ett företag med familjär atmosfär och nära till skratt.

Detta är ett konsultuppdrag, där du initialt kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. På sikt är ambitionen att din anställning kommer övergå till en fast anställning hos vår kund förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör kommer du att arbeta i en bred roll tillsammans med platsledningen i ett omfattande infrastrukturprojekt. Tjänsten passar dig som gillar att arbeta administrativt samt har god ordning och reda. Vår kund erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas inom rollen kopplat till så väl ansvar som arbetsuppgifter. På sikt finns möjligheter för dig att växa inom bolaget!

Du kommer till exempel att:
 • Stötta projektägaren i det projektadministrativa arbetet
 • Arbeta med kvalitet, miljö och arbetsmiljöarbete i projektet
 • Delta på möten och föra mötesprotokoll
 • Arbeta med dokumentering, rapportering och uppföljning
 • Bygga relation och samarbeta med kund och underentreprenörer
 • På sikt arbeta med budgetuppföljning och fakturering i projektet
Vi söker dig som
 • Är utbildad högskoleingenjör inom bygg/anläggning eller innehar annan relevant ingenjörsutbildning
 • Har utbildning/dokumenterad erfarenhet/brinnande intresse för miljöfrågor, då detta kommer att utgöra en stor del av arbetet i rollen.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då detta krävs vid dokumentation samt i kontakt med kunder och kollegor
 • God systemvana och kunskap i Office-paketet
Du är en problemlösande person som gärna kommer med egna initiativ och inte räds att ta dig an nya utmaningar. Du har ett öga för detaljer och ordning då du kommer att ha ett stort ansvar med dokumentation och avtal. För att passa in i rollen bör du trivas med att jobba självständigt samt vara mycket kommunikativ då du kommer hålla kontakten med allt från yrkesarbetare till kunder och underentreprenörer.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, löpande
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm, projekten varierar i placering. Du kommer initialt arbeta i ett projekt beläget i nordvästra Stockholm.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se