Projektingenjör till Stockholm Vatten och Avfall

Projektingenjör till Stockholm Vatten och Avfall

Vill du arbeta som projektingenjör hos en samhällsbyggare i framkant? Nu söker vi dig som är nyexaminerad eller har något års erfarenhet som trivs med att arbeta i team såväl som självständigt. Du har talang för koordinering, vana av att arbeta administrativt och vill arbeta för ett företag vars vision är att bli världens mest hållbara stad. Ta chansen och sök tjänsten som sök tjänsten som Projektingenjör till Stockholm Vatten och Avfall nu!

Information om uppdraget

Stockholm Vatten och Avfalls projektavdelning genomgår stora förändringar och Academic Work söker nu en projektingenjör till projektavdelningen investering Huddinge men kommer att sitta på huvudkontoret i Ulvsunda. Som projektingenjör kommer du att stötta projektledarna med olika arbetsuppgifter inom projektet. Du kommer att ha en central roll och vara spindeln i nätet gällande de administrativa uppgifterna, men kommer även att hantera tekniska frågor samt vara med på projektmöten. För Stockholm Vatten och Avfall är det viktigt att man är en engagerad medarbetare som har förmågan att självständigt driva sina arbetsuppgifter framåt samtidigt som man fungerar bra i olika typer av gruppsammansättningar. Tillsammans jobbar ni mot visionen: Tillsammans för världens mest hållbara stad.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholm Vatten och Avfall. Uppdraget kommer att vara på heltid och långsiktigt med en initial prövoperiod om 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör arbetar du med att stötta projektledaren i olika projekt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara att starta och avsluta projekt, ta fram investerings-PM och styrelseärend4en. Du kommer att sköta administrativa arbetsuppgifter så som att administrera sekretesshandlingar, skriva anteckningar och protokoll samt söka ritningar och anteckningar i Stockholm Vattens olika system och ta fram ekonomiska sammanställningar. Utöver detta kommer du även att skriva bygglovsansökningar och registrera och justera projektverktyg. Du kommer arbeta med granskning och administration kring alla de pågående delarna av leveransen. Rollen ställer stora krav på förmågan att kommunicera och samverka med enskilda individer och grupper. Du kommer att få egna ansvarsområden samtidigt som du arbetar tätt med dina kollegor inom samma arbetsområde.

Du kommer till exempel att:
  • Granska levererade handlingar i form av dokument och ritningar
  • Kontrollera så att alla benämningar stämmer och att alla handlingar som ska vara levererade har blivit det (bygghandlingar, förfrågningsunderlag och handlingar från entreprenörer)
Tjänsten passar dig som vill lära dig hur kvalitetskontroll fungerar i stora samhällsprojekt och som strävar efter en kombination av att arbeta med människor och teknisk dokumentation. Genom att arbeta som projektingenjör kommer du få en god inblick i projektet vilket innebär att du kommer arbeta brett med informationsöverföringen i projektet och erbjudas en varierad vardag. Du kommer få insikter i komplexiteten i denna typ av projekt och ständigt få ta del av allt spännande och utmanande som detta genererar.

Vi söker dig som

Har ett stort intresse av att arbeta med stora projekt inom samhällsbyggnad. Du som söker har en ingenjörsutbildning inom teknik, till exempel inom maskin eller bygg.
Utöver krav på utbildning söker vi dig som har:
  • Erfarenhet från projektarbete, exempelvis från din utbildning
  • Har stor vana av Officepaketet samt en god förmåga att uttrycka dig i skrift
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Det är meriterande om du har arbetat med någon typ av verksamhetsportal baserad på Sharepoint

Som person är du en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog. Vidare behöver du vara självgående, strukturerad och ansvarstagande för att lyckas i rollen.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Huvudkontoret i Ulvsunda
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Vatten och Avfalls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Vatten och Avfall är Sveriges största vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,3 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. De levererar dricksvatten och renar avloppsvatten i Stockholms stad och Huddinge kommun, samt ansvarar för avfallshanteringen i Stockholm stad. Deras ansvar är att tillgodose både nuvarande och framtida invånares behov. Detta gör de genom långsiktiga beslut som lever upp till miljökrav och ett hållbart kretslopp.