Projektingenjör till Stockholm Vatten och Avfall!

Projektingenjör till Stockholm Vatten och Avfall!

Om du har erfarenhet av att arbeta i projektform och vill fortsätta utvecklas inom detta, läser du rätt annons! I rollen får du möjlighet att arbeta med flera kompetenta kollegor som arbetar för ett mer hållbart samhälle. Vi söker dig som har ett öga för detaljer och som ser fram emot att axla stort ansvar i investeringsprojekt tillsammans med erfarna projektledare. I denna roll kan du räkna med alltifrån många sociala kontaktytor, samtidigt som du arbetar med projektekonomi och planering av projekten gemensamt med ansvarig projektledare. Vi söker dig som kan börja redan i mars, så sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Som projektingenjör på Stockholm Vatten och Avfall kommer du att arbeta tätt tillsammans med projektledare som arbetar inom investeringsprojekt och vara dina erfarna kollegors högra hand. Du kommer att ha en viktig roll och vara spindeln i nätet gällande de administrativa uppgifterna, men du kommer även att sköta ekonomiuppföljningar samt vara med på projektmöten. I denna roll kan du förvänta dig att arbeta med såväl återkommande ansvar som mer ad-hoc uppgifter som du hanterar under projektens gång.

Du erbjuds

* Möjlighet att arbeta självständigt och skapa effektiva strukturer

En mångsidig tjänst där du kommer arbeta såväl administrativt och stöttande, samtidigt som du får möjlighet att delta i projektmöten och arbeta med budget

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Sköta projektadministration i pågående projekt samt utföra delar av enhetens administration

Tillsammans med erfarna projektledare planera, fördela och följa upp arbetet inom projekten

Arbeta med projektekonomi så som kontroll och kontering av fakturor

Ha kontakt med projektens intressenter för att säkerställa att projektet kommuniceras och förankras med berörda parter

Arbeta med att introducera nyanställda till verksamheten och dess verktyg

Vi söker dig som

Har universitets- eller högskoleutbildning med en teknisk-, hållbarhets- och/eller samhällsbyggnadsinriktning där du gått kurser så som hållbart materialval Byggvarubedömningen samt grundläggande kurser i GIS-verktyg. Detta ska framgå tydligt i din ansökan.

Har arbetat i projektform i minst 6 månader under de senaste 5 åren som framgår tydligt i din ansökan.

Har mycket god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i tal och skrift då språken används dagligen.

Vi anser det som meriterande, men inget krav, om du bland annat medverkat i samhällsbyggnadsprojekt och/eller dagvattenhanteringsprojekt, arbetat med projektekonomi och budget samt har kunskap inom entreprenadjuridik och standardavtal.

Som person är du:

Samarbetsvillig

Strukturerad

Lösningsorienterad

Självgående

Övrig information
  • Tillgänglig för intervju: 8-9 mars 2021
  • Start: mars 2021 - 23/12/2021 med chans till förlängning och/eller direktrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda med uppdraget
  • Omfattning: Heltid, 40 h/v.
  • Placering: Hemarbete pga rådande omständigheter men i normalläge, huvudkontoret i Ulvsunda
  • Lön: timbaserad månadslön
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Vatten och Avfalls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se