Projektingenjör till Stockholm Vatten och Avfall!

Projektingenjör till Stockholm Vatten och Avfall!

Är du redo för nästa utmaning inom projektering? Stockholm Vatten och Avfall söker nu en projektingenjör som kommer ansvara för dokumentation av deras pumpstationer. Detta uppdrag är ett ypperligt tillfälle för dig med erfarenhet av projektering eller tekniska anläggningsprojekt att bredda din kompetens i Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag.

Information om uppdraget

Academic Work söker en projektingenjör till Stockholm Vatten och Avfall. Du kommer att vara en del av ett kompetent team med både bredd och spets, placerade på kontoret i Högdalen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholm Vatten och Avfall. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt vara på 6 månader, men goda möjligheter till förlängning. Starten för detta uppdrag är i maj och vi går igenom ansökningar löpande - sök redan idag!

Arbetsuppgifter

Hos Stockholm Vatten och Avfall ansvarar avdelningen Ledningsnät Teknik för pumpstationerna på lednings- och avloppsnätet. Som projektingenjör kommer ditt uppdrag vara att samla in, bearbeta och uppdatera dokumentation kring dessa pumpstationer. Du kommer i din roll arbeta i samråd med Ledningsnät Tekniks underhållsledning, och i tät kontakt med leverantörer.

Du kommer till exempel att:
 • Samla in dokumentation från leverantörer
 • Komplettera och uppdatera anläggningsbeskrivningar
 • CAD-design i AutoCAD
 • Sammanställa och lägga upp dokumentation i ProjectWise
Tjänsten passar dig med förförståelse för anläggningsprojekt och med en ambition att utmanas. Du är flexibel och problemlösande i ditt arbetssätt och mån om kvalitet och måluppfyllnad.

Vi söker dig som
 • Har arbetat minst 2 år med projektering eller genomförande av tekniska anläggningsprojekt, gärna med fokus på dokumentation
 • Besitter en eftergymnasial teknisk utbildning, alternativt har förvärvat likvärdig teoretisk kunskap i arbetslivserfarenhet
 • Är flytande i svenska och engelska i så väl tal som skrift, då dokumentation och kommunikation i arbetet kräver det
 • Har B-körkort, då rollen innefattar vissa resor till anläggningar och verk
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i AutoCAD
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Maj
 • Omfattning: Heltid, konsultuppdrag på minst 6 månader
 • Lön: Timbaserad månadslön efter överenskommelse
 • Placering: Stockholm Vatten och Avfalls kontor i Högdalen
 • Kontaktuppgifter: Jennie Björk och rekryteringsteamet via mail.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Vatten och Avfall är Sveriges största vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,3 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. De levererar dricksvatten och renar avloppsvatten i Stockholms stad och Huddinge kommun, samt ansvarar för avfallshanteringen i Stockholm stad. Deras ansvar är att tillgodose både nuvarande och framtida invånares behov. Detta gör de genom långsiktiga beslut som lever upp till miljökrav och ett hållbart kretslopp.