Projektingenjör till Frijo

Projektingenjör till Frijo

"Jag har lärt mig massor och trivs på Frijo eftersom alla är så varma, roliga och framåt. Vi är verkligen ett team och jag har alltid någonstans att gå om jag stöter på problem. Vi har dessutom den bästa tänkbara arbetschefen! Så beskriver Fitriyah det att arbeta på Frijo. Hon kom in som konsult genom Academic Work och nu kan det vara din tur att göra samma resa som henne!

Information om uppdraget

Sedan 1866 har Frijo genomfört anläggningsarbeten av alla dess slag och med en stabil grund att stå på har de sedan dess arbetat för att vara det bästa alternativet på sin lokala marknad. De lyckas väldigt bra och kanske beror det på alla de engagerade och kompetenta medarbetarna som bolaget består av? Frijo utmärker sig nämligen som ett företag med familjär stämning, korta beslutsvägar och goda karriärmöjligheter, för den som vill. Engagemang är nyckeln till framgång för dig som medarbetare och det, i kombination med spännande projekt, gör jobbet som projektingenjör till ett jobb du inte vill missa.

Du erbjuds
 • Möjlighet till att göra karriär inom projekt och entreprenad
 • En familjär företagskultur med korta beslutsvägar
 • Frihet under ansvar i hur du väljer att planera och genomföra ditt jobb
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör arbetar du nära produktionen genom att vara platschefens högra hand på ett specifikt projekt. Stort fokus kommer ligga på ekonomi genom att du ansvarar för att bland annat plocka fram underlag för fakturering och skapa strukturer för ekonomiska avstämningar. Utöver det arbetar du med kontraktshantering, planering och KMA. Vidare deltar du i skyddsronder och sköter övrig administration kopplat till projektet.

Vi söker dig som
 • Är utbildad ingenjör inom relevant område
 • Har relevant arbetslivserfarenhet inom området
 • Arbetar obehindrat med Officepaketet och speciellt Excel
 • Talar och skriver svenska flytande, detta då kontraktspråket är på avancerad svenska
Det är meriterande om du har körkort och bil.

Som person är du:
 • Affärsmässig på så sätt att du förstår dig på affären och hur ekonomin i ett projekt fungerar
 • Strukturerad samt systematisk vilket märks genom att du skapar planer som är enkla att följa och där ingenting ramlar mellan stolarna
 • Initiativtagande vilket innebär att du ser vad som behöver göras och är inte rädd för att ta i där det behövs
Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: tillsvidare
 • Placering: i Stockholmsområdet, beroende på vart projektet är. Huvudkontoret ligger i Segeltorp
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Frijos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se