Projektingenjör till FRANK Projektparter AB

Projektingenjör till FRANK Projektparter AB

FRANK utvecklar och genomför fastighetsprojekt för både fastigheter och stadsutveckling där de stöttar med projektledning, byggledning, installationer och upphandling. Du har nu chansen att bli en del av det familjära och kompetenta team som jobbar på FRANK. Som Projektingenjör får du vara med ute på projekten för att stötta med båda administrativa och praktiska arbetsuppgifter med syfte att föra projektet framåt.

Information om uppdraget

FRANK Projektpartner AB är verksamma inom Stockholm och grundades 2005. De arbetar med projekt inom både privat och offentlig sektor. De arbetar både med fastighetsprojekt i specifika skeden eller under hela projektets gång. Oavsett om det gäller bostäder, kontor, utbildningslokaler, eller restauranger hjälper de till med projektstyrning.

FRANKs kontor ligger centralt på Fridhemsplan i fina lokaler. Här råder en härlig stämning med god sammanhållning mellan kollegorna som alltid ställer upp för varandra. Namnet FRANK speglar företagets kultur - uppriktig, orädd, öppen och rättfram. FRANK är ett företag som satsar mycket på sina kollegors välmående genom olika aktiviteter och hälsoförmåner. Det finns även goda möjligheter att på sikt avancera inom förtaget och ta sig an mer ansvar och axla nya roller internt. Här kan du läsa mer om FRANK som företag.

Arbetsuppgifter

Som Projektingenjör på FRANK kommer du stötta dina kollegor i pågående fastighetsprojekt. Du kommer på direkt få ta del av projektets olika delar där du tillsammans med dina kollegor ser till att projektet går framåt.

Till en början kommer du ta dig an ett pågående projekt där två nya bostadshus på Södermalm ska färdigställas. Här kan du läsa mer om pågående och tidigare projekt.

Din roll kommer bestå av både administrativa och praktiska uppgifter.
Du kommer följa upp att tidsplaner och se till att kvalité och arbetsmiljökrav uppfylls. I rollen kommer du öven se över protokoll och byggdagböcker från entreprenörer samt säkerställa att avtalsförhållanden med entreprenörer uppfylls under projektets gång. Rollen innebär även en viktig kommunikativ del för att säkerställa leverans och tidsplan av arbetet. Utöver det kommer du arbeta en del med ekonomiska frågor.

Vi söker dig som

Har en avslutad utbildning inom byggteknik eller anläggning på universitetsnivå alternativt yrkeshögskola.

Tidigare har arbetat eller haft praktik där du varit med ute på projekt och stöttat i liknande arbetsuppgifter

Har förståelse för bygg- och projekttermer

Är flytande på svenska, både tal och skrift, då språket används i den dagliga kommunikationen,

Det är även meriterande om du tidigare arbetat praktiskt inom byggbranshcen.

Som person är du självgående då det är vikitgt att du kan driva ditt arbete och söker nya vägar framåt om du stöter på problem. Vi ser även att det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, hjälper dina kollegor och inte är rädd för att fråga om hjälp. Utöver det ser vi att du har ett stort engagemang, en vilja att utvecklas samt bidra till gruppen.

Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt, hänsyn till uppsägning
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Fridhemsplan, Sankt Göransgatan 63
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och FRANKS önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se