Projektingenjör till Bygg & Berglaget

Projektingenjör till Bygg & Berglaget

Tillsammans med din platschef Björn och dina kollegor har du en viktig del i spännande projekt som har stor påverkan i samhället. Du tillhör en arbetsgrupp med en mängd olika kompetensområden och eftersom du troligtvis är nyutexaminerad inom området får du möjlighet att lära dig från grunden. Utöver det sitter du nära besluten och har stor möjlighet att påverka, både i det stora och lilla.

Information om uppdraget

Bygg och Berglaget är en liten organisation men som ingår i en miljardkoncern. Här finns med andra ord det bästa av två världar; det familjära med korta beslutsvägar tillsammans med musklerna samt goda karriärmöjligheter. Dom arbetar med drift och underhåll för anläggningsprojekt under jord i Stockholmsområdet.

Du ingår en arbetsgrupp på drygt 40 kollegor i olika roller. Eftersom företaget utför det mesta av arbetena själv finns här personer med alla möjliga kompetenser. Spännande uppdrag är bara förnamnet och de som börjar här behöver därför genomgå en gedigen säkerhetskontroll.

Du erbjuds
 • Hög flexibilitet vad gäller hur du vill lägga upp ditt arbete
 • En linjär organisation och där du tillsammans med platschef och arbetsledare är med och fattar stora som små beslut
 • Att vara en viktig spelare i projekt som fyller viktiga funktioner i samhället
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör arbetar du nära produktionen genom att vara platschefens och arbetsledarnas högra hand. Stort fokus kommer ligga på ekonomi genom att du ansvarar för att bland annat plocka fram underlag för fakturering och skapa strukturer för ekonomiska avstämningar. Utöver det arbetar du med kontraktshantering, planering och KMA. Vidare deltar du i skyddsronder och sköter övrig administration kopplat till projektet.

I din roll ingår även personaladministrativa arbetsuppgifter såsom inskrivning av ny personal och skapande av semesterlistor. Du sammanställer dagböcker och arbetar med övrigt kvalitetsarbete inom exempelvis miljö, relationsunderlag samt egenkontroll. Många gånger arbetar du i Excell, både när det kommer till hantering av information samt skapandet av mallar och strukturer. Till viss del har du även kontakt med kunder och leverantörer.

Vi söker dig som
 • Är utbildad ingenjör inom relevant område
 • Arbetar obehindrat med Officepaketet och speciellt Excel
 • Talar och skriver svenska flytande, detta då kontraktspråket är på avancerad svenska
Det är meriterande om du har körkort och bil.

Som person är du:
 • Affärsmässig på så sätt att du förstår dig på affären och hur ekonomin i ett projekt fungerar
 • Strukturerad samt systematisk vilket märks genom att du skapar planer som är enkla att följa och där ingenting ramlar mellan stolarna
 • Initiativtagande vilket innebär att du ser vad som behöver göras och är inte rädd för att ta i där det behövs
Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: tillsvidare
 • Placering: centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bygg och Berlagens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se