Projektekonom med intresse för teknikbranschen till Assemblin!

Projektekonom med intresse för teknikbranschen till Assemblin!

Som nyexaminerad ekonom kan du få möjligheten att arbeta hos ett av Nordens ledande installationsbolag. Assemblin söker nu dig med ett intresse för teknikbranschen och som vill utvecklas inom rollen som projektekonom. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en projektekonom till Assemblin. I rollen kommer du att vara en del av ett projekt Assemblin har i och med utbyggnaden av Sankt Görans sjukhus. Din arbetsplats kommer därmed att vara på projektets platskontor vid sjukhuset. Du kommer att ingå i ett team som består av sex personer varav en är projektchefen Caroline som du kommer att rapportera till. I teamet är det högt i tak och de försöker titt som tätt hitta på sociala aktiviteter så som after works eller grilla hamburgare på bygget tillsammans. Caroline tror på frihet under ansvar i sitt ledarskap och hon kommer att ge dig en gedigen introduktion till ditt arbete.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Assemblin. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig åtminstone ett och ett halvt år framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektekonom kommer du arbeta med ekonomiredovisningen inom projektet. Du kommer till exempel gå igenom ekonomifiler och para ihop dessa med olika konton. Arbetet sker till största del i Excel.

Tjänsten passar dig som är nyexaminerad inom ekonomi och har ett stort intresse för teknikbranschen. För dig som visar framfötterna finns det möjligheter att utvecklas inom Assemblins andra projekt.

Vi söker dig som
  • Har studerat ekonomi på Universitet eller Högskola
  • Har goda kunskaper i Microsoft Office och framförallt i Excel där det mesta av arbetet sker
  • Har goda kunskaper i svenska och engelsk i tal och skrift
Som person har du grundläggande förståelse för redovisningen inom projektet i och med ditt intresse för branschen. Du är kommunikativ och orädd i ditt arbetssätt och trivs att arbeta i en miljö med andra människor. Vidare är du noggrann i det dagliga arbetet och lämnar därför inget åt slumpen.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, åtminstone 1,5 år
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Sankt Görans sjukhus
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Assemblins önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för främst el, värme, sanitet, ventilation och automation i stora och små projekt.