Projektassistent till ett ledande företag inom event!

Projektassistent till ett ledande företag inom event!

Är du en person som alltid är uppdaterad inom de senaste trenderna allt från restauranger till mode och nattklubbar? Söker du just nu efter en ny spännande och givande utmaning i arbetslivet där du kan kombinera dina fritidsintressen med ditt dagliga arbete är detta tjänsten för dig. I rollen som projektassistent kommer du arbeta tätt ihop med en erfaren projektledare där du kommer att få rodda med stora kunder, boka evenemang och ge dina personliga inputs om vart exempelvis nästa arrangemang ska hållas. Du kommer även ha stor användning av din kreativa ådra, då du får lämna ditt avtryck på allt från hur spexad fruktkorgen ska vara till presentationer och slideshows.

Information om uppdraget

I rollen kommer du att arbeta mycket administrativt med bland annat deltagarhantering inför event, boka in resor, sköta kontakt med hotell samt hantera olika delar i Google paketet. Företagets kontor ligger i centrala Stockholm och vikariatet sträcker sig först och främst i ett år framöver, efter vikariatet finns det möjlighet till förlängning. Så om du vill ta chansen att komma in i eventbranschen och samla på dig värdefull erfarenhet så ta chansen och sök nu.

Du erbjuds
 • En arbetsplats där du får arbeta med engagerade kollegor
 • En möjlighet att utöka ditt kontaktnät inom kommuniaktion och event branschen
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Projekt Assistent kommer dina arbetsuppgifter vara väldigt varierande men du kommer framför allt arbeta med:
 • Assistera i olika event och arrangemang
 • Research och hålla koll på de senaste trenderna och uppdateringarna
 • Administrativa arbetsuppgifter som exempelvis hantera bokningar av event, svara på mail och göra slideshows i Google paketet
Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasialutbildning
 • Pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Har erfarenhet av Google paketet (G-suites)
Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom turism/event eller om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter på tidigare arbetsplatser.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser i den här rekryteringsprocessen och vi ser gärna att du är flexibel, orädd och relationsskapande Do:er som gillar att arbeta i ett högt tempo. Sen ser vi gärna att du är en problemlösare och komma med dina egna tankar och idéer.

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid, vikariat 12 månader
 • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se