Projektadministratör till läkemedelsföretag!

Projektadministratör till läkemedelsföretag!

Är du en driven, strukturerad och serviceinriktad person som trivs bäst med administrativa arbetsuppgifter? Vill du jobba på en arbetsplats med en familjärstämning och ha möjligheter att utveckla och påverka? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som projektadministratör. Missa inte chansen att skicka iväg din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en projekadministratör till ett Läkemedelsföretag. Företaget erbjuder utbildningar på alla nivåer i olika format för yrkesverksamma inom läkemedelsområdet. Företaget består av totalt 25 personer varav 10 medarbetare på den avdelningen som nu behöver hjälp och stöttning av en projektadministratör!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget kommer att vara ett vikariat på 80% med start den 15 januari och sträcka sig fram till juni 2019.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektadministratör kommer du att genomföra de administrativa delarna som finns i de befintliga rutinerna och dessutom ta ett aktivt ansvar att vid behov förbättra och utveckla de administrativa rutiner som finns. Du kommer att tillsammans med respektive projektledare säkerställa vem som gör vad i den administrativa checklistan för respektive projekt. Du kommer bland annat även ha ansvar för att signalera uppfattade kundbehov till teamledare respektive chef samt att registrera licenser, dra ut rapporter och uppdatera statistik.

Du kommer till exempel
 • Arbeta i olika digitala plattformar
 • Ha kontakt med ämnesexperter, föreläsare och utbildare
 • Operativt genomförande av projekt
Tjänsten passar dig som är strukturerad, noggrann och gillar att arbeta i team.

Vi söker dig som
 • Har god datorvana av MS Office
 • Har god vana vid kundservice
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift
Det är starkt meriterande om du har
 • Erfarenhet av administration av hemsidor och kunddatabaser
 • Erfarenhet av att arrangera utbildningar för externa kunder
 • Erfarenhet av projektarbete
 • Erfarenhet från läkemedelsområdet
 • Erfarenhet av B2B försäljning och marknadsföring
Som person är du lösningsorienterad, serviceinriktad, driven och har lätt för att fatta beslut och sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: 15 januari 19 juni 2019
 • Omfattning: Heltid, Vikariat på 80%
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till på stn01@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork