Projektadministratör till internationellt teknikföretag

Projektadministratör till internationellt teknikföretag

Lockas du även av att ingå i ett stort internationellt bolag med fokus på innovation och framtiden? Då kanske du är vår kunds nya Projektadministratör. Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar ett löpande urval!

Information om uppdraget

En av Europas ledande aktörer inom teknikbranschen letar nu efter en Projektadministratör till deras huvudkontor i Solna. I denna roll kommer du att jobba i en händelserik miljö och i en verksamhet med högt tempo med stort fokus på medarbetarna.

Detta kommer vara ett konsultuppdrag med start 24 augusti och det kommer löpa på tills slutet av året.

Då bolaget kräver ett utdrag ur belastningsregistret ber vi dig som kandidat att beställa utdraget här i samband med din ansökan. Det tar cirka 1,5 -2 veckor att få detta utdrag.

Du erbjuds
 • Värdefull erfarenhet och utveckling i en internationell miljö
 • En kreativ arbetsplats i ett team av duktiga och innovativa medarbetare
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. Uppdraget är initialt 6 månader med möjlighet till förlängning. Tjänsten kan på sikt eventuellt bli en permanent position.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i SAP, där din ansvar kommer ligga i att öppna upp nya projekt i SAP och manuellt föra över en backlog som finns kvar i SAP Spiridon till SAP Atlas.

Utöver detta kommer du även stänga ner andra projekt och ordrar i SAP Spiridon.
Denna tjänst passar dig som vill införskaffa dig mer erfarenhet under hösten från ett stabilt och innovativt företag i en internationell miljö.

Vi söker dig som
 • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat i SAP, från ett tidigare jobb. Vänligen förtydliga denna erfarenhet i ditt CV.
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Som person är du:
 • Noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt
 • Positiv och lättlärd
 • Kommunikativ och har en god samarbetsförmåga
För att passa i rollen bör du trivas i en arbetsmiljö med högt tempo och strävar efter att leverera en bra kvalité.

Övrig information
 • Start: 24 augusti
 • Omfattning: Heltid, 24 augusti till 31 december
 • Placering: Arenastaden, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se