Projektadministratör till arbetsgivarorganisation i centrala Stockholm!

Projektadministratör till arbetsgivarorganisation i centrala Stockholm!

Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom kommun eller offentlig förvaltning? Tycker du det är roligt att skriva och anteckna samt ha vardagen fylld med varierande arbetsuppgifter? Ta då chansen och sök tjänsten som Projektadministratör redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en projektadministratör för ett vikariat under ett år, eventuellt med chans till förlängning. Vår kund är en arbetsgivar- och intresseorganisation som driver medlemmarnas intressen och erbjuder dem förutsättningar, stöd och service. Förutom en stimulerande arbetsplats och delaktighet i två viktiga projekt inom sjukvården, erbjuds du på det här uppdraget en arbetsmiljö utöver det vanliga i lokaler belägna i centrala Stockholm.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör kommer du ansvara för att projektens administrativa och operativa delar flyter på. Du kommer ha en mycket varierad vardag med stora kontaktytor och där du kommer arbeta i ett högt tempo.

Du kommer till exempel att:
 • Skriva agenda, minnesanteckningar och protokoll inför och under olika typer av möten.
 • Sköta supportinkorgar och administrering av behörigheter till olika system
 • Sköta fakturering mot leverantörer.
 • Planera och ansvara för genomförande av konferenser och utbildningar, såsom att boka konferenslokaler och ansvara för catering.
Vi söker dig som

Har några års erfarenhet av administrativt arbete inom kommun eller offentlig förvaltning. Då du kommer skapa och skriva texter ser vi att du är en mycket god skribent. Du ska även ha mycket goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning men detta är inget krav då vi i processen kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Som person är du strukturerad, självgående och trivs med att arbeta med en helhetsbild. Du är dessutom noggrann och har en mycket god prioriteringsförmåga vilket är viktigt i ditt dagliga arbete. Rollen kräver även lyhördhet och en känsla för att förutsäga kommande behov hos projektansvariga. Vidare är du serviceinriktad och kommunikativ då du kommer kommunicera med företagets olika delar samt externa aktörer.

Övrig information
 • Start: maj 2019
 • Omfattning: heltid, vikariat under ett år
 • Lön: timbaserad månadslön
 • Placering: Slussen, centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)