Projektadministratör till WorldSkills Sweden!

Projektadministratör till WorldSkills Sweden!

Är du en lösningsorienterad och serviceminded person som har förmågan att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt? WorldSkills Sweden söker just nu en projektadministratör som stimuleras av en roll med variation och eget ansvar. Vi arbetar med löpande urval så sök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas snart!

Information om uppdraget

Academic Work söker en projektadministratör till WorldSkills Sweden. WorldSkills Sweden ägs av Svenskt Näringsliv och LO, verksamheten drivs i nära samarbete med Utbildningsdepartementet, Skolverket och Myndigheten för yrkeshögskolan. WorldSkills Sweden mål är att höja kvaliteten på Sveriges yrkesinriktade utbildningar, attrahera de som är på väg att välja gymnasieutbildning samt höja statusen för modern yrkesutbildning inom bland annat bygg, industri, handel, transport, teknik och service.

I rollen som projektadministratör kommer du att vara en viktig kugge i projekten som genomförs inom WorldSkills Sweden, exempelvis att arrangera yrkes-SM, samla yrkeslandslaget och många andra spännande insatser för att öka intresset för yrkesutbildning. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med tävlingsansvarig, projektledare och samverkanspartners i projekten.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos WorldSkills Sweden. Uppdraget kommer att vara på heltid i sex månader, det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör kommer du bland annat att arbeta med att ansvara för administrativt arbete på kansliet, vilket bland annat omfattar förberedelser med yrkeslandslaget och olika projekt inom verksamheten. Du kommer även att administrera kallelser och inbjudningar till möten samt boka resor, boenden och aktiviteter för sammankomster.

Du kommer till exempel att:
 • Koordinera och hjälpa projektledare med den administrativa delen i projekten
 • Samla in och sammanställa information och dokumentation från övriga i projektet
 • Ta emot besökare till kontoret
I den här processen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten passar dig som kan arbeta med stor självständighet, är lösningsorienterad och trivs med att ha många bollar i luften.

Vi söker dig som
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
 • Har goda kunskaper i officepaketet
 • Har tidigare erfarenheter av att arbeta administrativt
Det är meriterande om du

* Tidigare har arbetat i en liknande roll

Som person är du strukturerad, driven och kommunikativ. Du har en trygg och stabil personlighet och har lätt för att samarbeta med andra. Du har förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och ser till att leverera på utsatt tid. Du brinner för administratörsrollen och dess viktiga uppgifter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sollentuna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och WorldSkills Sweden önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppdraget WorldSkills Sweden har, att höja statusen, intresset och kvaliteten på yrkesutbildningar, uppnås bl a genom att anordna och driva yrkestävlingar som Yrkes-SM samt ansvara för det svenska Yrkeslandslagets deltagande i WorldSkills Competition (världsmästerskap) och EuroSkills, (europamästerskap).