Projektadministratör med tekniskt intresse till Expisoft

Projektadministratör med tekniskt intresse till Expisoft

Vill du vara med och skydda dem som skyddar nationen? Expisoft levererar några av de mest komplexa IT säkerhetslösningarna på marknaden som används av försvaret samt nationella och internationella företag. I rollen som projektadministratör kommer ha ett nära samarbete med en projektledare och ansvara för koordinering av kundleveranser. Vi söker nu dig som intresseras av teknik, problemlösning och har ett öga för detaljer!

Information om uppdraget

I rollen som projektadministratör kommer du vara en viktig del i Expisofts projektteam. Du kommer arbeta nära en projektledare och ansvara för koordinering och administration av företagets pågående projekt. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid att du är en noggrann och ansvarstagande person som trivs i en föränderlig miljö.

Vilka är Expisoft? Expisofts första kodrad skrevs i ett garage fullt med egenbyggda servrar och Linux burkar hemma hos bröderna Stefan och Fredrik. Brödernas passion för problemlösning och teknikintresse ligger som grund för Expisofts kultur, något som har uppskattats av de som följt med företagets utveckling. Men allt handlar inte om teknik - hos Expisoft välkomnas du av en familjär miljö som kantas av gemenskap både på och utanför jobbet t.ex. gemensamma frukostar, go-fika och andra aktiviteter.

Vad säger teamet?

"Det är trevligt att arbeta i ett glatt gäng men det är även mycket givande att känna att man är en del av någonting större, att bidra till att bygga morgondagens cyberförsvar." - Eliza, Projektledare & Affärsområdeschef militärteknik

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för administration och koordinering inför kundleveranser
 • Delta i projektmöten
 • Ansvara för uppföljning med kund
 • Arbeta med enklare förvaltningsuppdrag
Vi söker dig som
 • Har ett intresse för administration och ett intresse för att arbeta i projektform.
 • Har goda kunskaper i Excel.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift.
 • För denna tjänst krävs svenskt medborgarskap då Expisoft arbetar med försvarsrelaterade projekt.
Det är meriterande om du har ett tekniskt intresse eller om du sedan tidigare har arbetat med försvarsrelaterade projekt.

Som person är du:
 • Noggrann
 • Ansvarstagande
 • Initiativtagande
Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Täby
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Expisofts önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expisoft är ett svenskt programutvecklingsföretag och en av Sveriges mest erfarna aktörer inom IT-säkerhetsområdet. Vi har utvecklat olika identitets- och säkerhetsprodukter under flera företagsnamn (Bull, Integris, Steria) sedan början av 1990-talet och nu utvecklas produkterna vidare under vårt eget namn Expisoft Secure Access. Vår produktfamilj möter samtliga svenska och europeiska IT-säkerhetsstandarder inom Elektroniska ID, PKI, CA och VPN området.

Våra kunder återfinns främst hos större organisationer inom offentlig förvaltning, försvaret samt medelstora och stora företag, såväl i Sverige som internationellt.

Vår teknik hjälper företag och myndigheter att skydda sina arbetsplatser, sina nätverk och sin information mot olika IT-säkerhetsrelaterade hot som bedrägeri, stöld eller manipulering av information, otillbörlig användning, intrång m.m.

Med en bra informationssäkerhet kan affärsprocesser effektiviseras och verksamhetssystem göras tillgängliga för fler användare, kunder och partners samt från andra platser, exempelvis hemmet eller mobilt.