Projekt- och eventansvarig till SäkerhetsBranschens kansli!

Projekt- och eventansvarig till SäkerhetsBranschens kansli!

Som projekt- och eventansvarig hos SäkerhetsBranschen kommer du att erhålla starkt meriterande erfarenhet inom branschen. Du behöver inte ha den längsta meritlistan, det viktiga är att du har ett driv som heter duga och en hunger att lära dig. Du kommer bygga ett stort kontaktnät och erbjudas en fartfylld roll i ett pulserande Stockholm!

Information om uppdraget

Säkerhetsbranschen är en branschorganisation med många medlemsföretag av olika storlek och inriktning. Medlemmarna har olika behov som SäkerhetsBranschen driver genom olika projekt, det kan vara alltifrån införandet av nya rutiner eller en mässa som ska hållas. Dina kollegor arbetar ett stenkast från globen och består av ett litet men sammansvetsat gäng. Du kan läsa mer om hur de själva presenterar sig här.

Du kommer på uppdrag av vd och i samarbete med dina kollegor på kansliet att genomföra olika arbetsuppgifter. På veckomötena redogör du för hur arbetet fortskrider och får utifrån det nya instruktioner och uppdrag.

Du erbjuds
  • En utvecklande roll inom projekt och event
  • Variation av arbetsuppgifter och ansvar, både högt och lågt
  • En socialt stimulerande roll med mycket intern- och extern kontakt
  • En god introduktion och ett nära samarbete med VD:n som coachar och vägleder dig i din roll tills du är självgående
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande](Heltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande)

Arbetsuppgifter

Planera, genomföra, göra efterarbete samt utvärdera olika event, mässor, konferenser etc

Medverka och hålla i möten med framförallt medlemsföretag

Ansvara för olika projekt, så som kompetensförsörjning- och utveckling

Arbeta med administrativa uppgifter

Vi söker dig som

Har erfarenhet av projekt och event, från arbetslivet och/eller studier

Har god datorvana

Har god kommunikativ förmåga på svenska i såväl tal som skrift

Gymnasieexamen

Som person är du:

Ansvarstagande

Lösningsorienterad

Flexibel och noggrann i ditt arbetssätt

Övrig information
  • Start: omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: heltid, mån-fre 8:00-16:30.
  • Obs: kvällar och helger förekommer ett fåtal gånger per år.
  • Placering: Stockholm, Globen
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SäkerhetsBranschens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se