Project Manager Customer Communication till ATG

Project Manager Customer Communication till ATG

Är du redo för nästa steg i din karriär och vill arbeta som projektledare hos ATG? Arbetsplats genomsyras av engagemang och positivtet med högt i tak. Tillsammans med dina övriga kollegor skapar ni kundkommunikation i världsklass varje dag. Låter detta som något för dig samt drivs du av utvecklig, skicka in din ansökan redan idag eftersom vi arbetar med ett löpande uraval!

Information om uppdraget

Som Project Manager Customer Communication ansvarar du för kundinsiktsdriven kommunikation, såväl taktisk som operativ. Rollen innefattar bland annat att planera och genomföra kommunikationsinitiativ och utveckla ATG:s kundbas. Du arbetar aktivt med att utveckla och upprätthålla ATG:s spelansvarskommunikation och driver kundutvecklingskommunikation från planering till genomförande och uppföljning. Exempel på fokusområden är onboarding, loyalty, spelansvar, KYC, CSR etc.

Du är tillsammans med dina kollegor delaktig i utvecklingen av automatiserade kunddialoger, dialogflöden, dynamiskt content, målgruppsutveckling, kors och merförsäljning och andra CRM relaterade arbetsuppgifter. Du arbetar tätt tillsammans med ATG:s analytiker och Martech -team, såväl som Spelansvarsteamet och CSR.

Tjänsten är på heltid och utgår från ATG:s kontor vid Solvalla. ATG har en fortsatt flexibel arbetsplats där du har möjlighet att kombinera hemarbete med arbete från kontoret.

Du erbjuds
 • En långsiktig tjänst inom projektledning
 • En arbetsplats med härlig kultur och bra stämning
 • En arbetsplats med fokus på teamutveckling, men även att du som individ ska få möjlighet att växa med ansvar
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Utveckling och upprätthållande av ATG:s spelansvarskommunikation
 • Delaktighet i utvecklingen av automatiserade kunddialoger, dialogflöden, dynamiskt content och andra CRM relaterade arbetsuppgifter
 • Utveckling av ATG:s kunddatabas samt planering och genomförande av kommunikationsinitiativ
Vi söker dig som
 • Har några års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll och mycket goda kunskaper inom CRM och digital marknadsföring
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
Det är meriterande om du:
 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller liknande
 • Har erfarenheter av att arbeta i Adobe Campaign eller annat kampanjverktyg
Som person är du:

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stort fokus på personliga egenskaper och i denna roll är det viktigt att du är positiv, social, lösningsfokuserad samt är en riktig teamspelare. Utöver det ska du ha en god:
 • Analytisk förmåga
 • Samarbetsförmåga
 • Kommunikationsförmåga
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Bromma
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se