Project Lead till Samsung!

Project Lead till Samsung!

Är du en stjärna när det kommer till projektledning i ett brett spektrum och har en spetskompetens inom marknadsföring? Då kanske detta kan vara din nästa möljlighet! Vi söker nu efter en Project Lead till Samsung. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Vi letar efter en Project Lead inom Category Marketing samt Retail Marketing teamet som ansvarar för att leda och leverera projekt inom ett definierat scope. Det övergripande ansvaret för positionen är att driva försäljningen av och öka varumärkespreferensen för Samsung-smartphones i Norden, med det yttersta målet att nå en marknadsledande position.

Category Marketing Fungerar som länken mellan Samsung HQ, den nordiska marknadsavdelningen och lokala kundmarknadsförings- och försäljningsfunktioner för att initiera och genomföra kategorimarknadsaktiviteter, inklusive GTM-planering med fokus på detaljhandeln närvaro, ATL / BTL-kampanjer och offline- och onlineinitiativ inom både Samsungs egna och Samsungs partners plattformar. Den nordiska rollen inkluderar också ansvaret för att lansera och genomföra specifika marknadsföringsaktiviteter på var och en av de enskilda nordiska marknaderna.

Retail Marketing Ansvarar för att detaljhandeln går till marknadsprocessen för produktlanseringar, tar fram, implementerar och följer upp nordiska designriktlinjer, driver nordiska detaljhandelsprojekt samt designar, producerar, installerar och underhåller skärmarmaturer i detaljhandelsmiljö för nordiska konton. Samt utvärdera och agera efter slutkonsumentens insikt och anpassa den till detaljhandelsmiljön. Ta fram och utveckla erfarenhetslösningar inom Retail.

Du erbjuds
 • Att få arbeta i ett internationellt bolag som alltid ligger i framkant i tech branschen.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter
 • Hantera fördefinierade projekt inom IM Marketing Nordiska organisations års- och kvartalsplan, med fullt ansvar från inledande information, budgethantering, anpassning och kontakt med interna och externa intressenter, förberedande presentationer, byråinformation, uppföljning.
 • Se till att tilldelade projekt planeras, genomförs och stöds effektivt av lämpligt och nödvändigt mediasupport, PR-initiativ, social och digital marknadsföring samt lokala offline-medier vid behov.
 • Upprätthålla och förbättra samordningen av den nordiska marknadsplanen och produktlanseringar med de lokala kundmarknadsfunktionerna för att säkerställa en samordnad strategi mot respektive marknad i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
 • Driva Nordic Retail's Shop i butiker samt samordna Samsungs arbetssätt och KPI-hantering för Samsungs personal i "shop in shop" tillsammans med lokala lands butikspersonal.
 • Hantera externa ad-hoc- och återkommande händelser och relaterad aktivering, både i butik och på andra externa platser.
 • Delta i att skapa och bibehålla en löpande kvartalsmarknadsplan tillgänglig för alla intressenter, inklusive alla definierade projekt.
 • Underhålla och driva Samsungs onlineutbildningsplattform i kundernas butiker. Detta inkluderar bland annat ansvaret för webbportalen, träningsspårning, lojalitets- / incitamentsprogram.
Vi söker dig som
 • Har en universitetsexamen eller liknande, förslagvis inom marknadsföring
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift då det används i den dagliga kommunikationen
 • Har projektledningserfarenhet från ett brett spektrum av projekt
 • Har en förståelse från grunden för mediamixen, allt från konventionell offline, online och erfarenhetsmarknadsföring, med tonvikt på att leda trafik till evenemang och annan aktivering
 • Har erfarenhet av kanalförsäljning och marknadsföring
 • Har erfarenhet från en organisation som arbetar med detaljhandelsmiljö
I rollen är det viktigt att du är bra på att bygga relationer, både internt och externt och lyhörd för dina intressenters behov. Du är bra på struktur och prioriterar ditt arbete. Du har förmågan att anpassa, navigera och ta initiativ i en snabbrörlig miljö.

Samsung är ett dynamiskt företag i en snabb bransch, det finns många möjligheter att växa och utvecklas. För att njuta av att arbeta hos Samsung måste du vara en person som uppskattar tempo, förändring och tar egna initiativ.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Kista
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Samsungs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Samsung arbetar efter en vision om att leverera världens bästa produkter och tjänster. De arbetar med hemelektronik, IT och Mobilkommunikation samt andra enhetslösningar. Med många framgångar inom elektronikverksamheten har de erkänts globalt som en teknologisk branschledare och rankas nu som ett globalt varumärke bland topp 10.