Project Coordinator till G-Loot

Project Coordinator till G-Loot

Studerar du i dagsläget och är en fena på koordinering? G-Loot söker nu en Project Coordinator som kommer att stötta och koordinera inför och under event. Följ med på deras spännande resa i att bli en global ledare inom e-sport. Start är omgående - välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för G-Loots räkning en Project Coordinator på deltid. Du kommer att arbeta på deras kontor centralt på Birger Jarlsgatan i Stockholm ca 2 dagar i veckan. Du kommer ha ett flexibelt schema där du får stor möjlighet att själv välja vilka dagar du kommer in och arbetar.

G-Loot är en online-plattform som gör e-sport tillgänglig för alla. De ger tillgång till spelare över hela världen att titta- och delta i e-sport turneringar. G-Loot är i en expansiv fas på en växande marknad, läs mer om G-Loot på deras hemsida HÄR!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd konsult hos Academic Work och arbeta hos G-Loot. Uppdraget är inledningsvis på ett år men för rätt person finns mycket goda chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter

I rollen som Project Coordinator kommer du arbeta tätt tillsammans med företagets Project Manager. Tillsammans ansvarar ni för koordinering kring företagets E-sportevent som sker flera gånger per år.

Du kommer till exempel att...
  • Boka och koordinera resor för eventens besökare
  • Förbereda övriga administrativa sysslor kopplade till eventen
Vi söker dig som
  • Studerar i dagsläget på eftergymnasial utbildning om minst 50 % och har minst 1 år kvar av dina studier
  • Kommunicerar obehindrat i engelska i tal och skrift
  • Har tidigare arbetsliverfarenhet av administration/koordinering
  • Har mycket goda datakunskaper och lätt sätter dig in i nya system
Det är ytterst meriterande om du är flerspråkig samt har ett intresse för event och E-sport.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. Du som söker trivs i en kooridnerande roll där struktur är en stor del av arbetet. Som person är du prestigelös, lösningsorienterad och har lätt för att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du har vidare en hög prioriteringsförmåga och är flexibel i ditt arbetssätt.

START: Omgående

PLATS: Birger Jarlsgatan, Stockholm

URVAL: Sker löpande

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och G-loots önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos G-Loot.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se