Project Coordinator till Fujitsu!

Project Coordinator till Fujitsu!

Har du tidigare jobbat administrativt och söker ett nästa steg? Sporras du även av tanken att få vara med och bygga upp någonting från start? Fujitsu är i startgroparna av ett omfattande utrullningsprojekt och söker nu dig som vill ha en central funktion som Project Coordinator!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Fujitsus räkning en Project Coordinator till deras projekt, där Fujitsu ansvarar för utrullningen av nya datorer till alla skolor och förskolor i Stockholm stad. Du kommer agera i en koordinerande roll mellan bland annat tekniker och tech-lead och din roll fyller en viktig funktion för att det dagliga arbetet ska fungera bra och smidigt. Du kommer utgå från Fujitsus stagingcenter och bli en del av en engagerad och rolig miljö.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fujitsu. Uppdraget kommer att vara heltid och sträcka sig i 6 månader, med goda möjligheter till förlängning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Project Coordinator kommer du agera brygga mellan bland annat skolorna, projektledare, leverantörer och tekniker. Det är du som ser till att projektet behåller sin effektivitet genom att hålla koll på logistikflödet från leverans av datorer till att resurser finns på plats i rätt tid.

Flödet är stort och kräver stor förståelse för vad som händer på plats i skolorna. Därför kommer du vara en del ute på skolorna utöver den tid du ägnar i kontorsmiljö. Mail och telefon kommer vara dina främsta verktyg och du är många gånger den som får komma med kreativa lösningar på problem.

Du kommer till exempel att:
 • Sköta administrationen och logistiken i processen
 • Arbeta i Excel
 • Agera stöd för projektledare och tekniker
 • Vara med på möten och föra protokoll
 • Vara ansiktet utåt mot kund
Tjänsten passar dig som gillar när det händer mycket på samma gång och vi tror att du ser positivt på att vara med i uppstartsfas. Utvecklingsmöjligheter finns för dig som inte räds för att ta initiativ och som brinner för koordinering/problemlösning.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieexamen
 • Har erfarenhet av administrativt arbete
 • Ha förståelse för logistik
 • Tidigare arbetat i en koordinerande roll t. ex. som eventkoordinator
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har körkort och har tillgång till egen bil.

Som person är du serviceminded och har en god social kompetens. Du agerar professionellt och är van att arbeta som ansiktet utåt. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete då det kommer vara en förutsättning för att du ska kunna axla rollen. Du har skinn på näsan och är inte rädd för att ta egna initiativ i din roll.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fujitsus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork