Produktspecialist inom marknadsledande e-tjänsteplattformen Abou!

Produktspecialist inom marknadsledande e-tjänsteplattformen Abou!

Sokigo är ett ambitiöst produktbolag som brinner för att genom digitalisering skapa långsiktiga förbättringar för miljö, samhälle och människor. Sokigo är sedan en lång tid tillbaka väletablerade på marknaden och ingår i Addnode Group. Nu söker Sokigo en ytterligare produktspecialist inom deras e-tjänsteplattform och som vill dela en spännande resa mot framtidens utmaningar tillsammans med dem!

Information om uppdraget

Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden. I rollen som produktspecialist kommer du att ansvara för Sokigos ena produkt Abou som är en e-tjänsteplattform och som riktar sig till IT- och kommunikationsavdelningar i kommunala och offentliga verksamheter som snabbt vill komma igång med sin digitalisering.

Som produktspecialist arbetar du i Sokigos kundserviceteam på nio personer där de flesta sitter på deras största kontor i Sundbyberg. Samarbete med produktägare av produkten Abou ingår också som en del av arbetet.

Du erbjuds
 • Variation i arbetet och stora möjligheter till utveckling i ett ständigt växande bolag
 • Möjlighet till att bidra med nya innovativa IT-lösningar
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som junior produktspecialist kommer du ansvara för Sokigos produkt Abou. I starten på uppdraget kommer du få utbildning i produkten för att få en stabil grund. Stor del av arbetsuppgifterna består i att supportera dina egna produkter.

Du kommer exempelvis att:
 • Ta hand om användar- och tekniska frågor som kommer in från kunder
 • Så småningom kommer du utöver detta att konsultera och eventuellt hålla i utbildningar för Sokigos kunder kring produkten. Vid nya releaser ses du som en viktig resurs i att testa och dokumentera detta.
Vi söker dig som
 • Från utbildning eller arbete fått goda kunskaper inom IT
 • Har kunskaper inom JavaScript eller Python
 • Har flytande kunskaper i svenska och engelska
Vi blir extra intresserade om du har erfarenhet av en liknande support-roll eller kunskaper inom e-tjänsteplattformar!

Som person är du:
 • Flexibel
 • Samarbetsvillig
 • Serviceinriktad
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sundbyberg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sokigos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se