Produktionsplaneringschef till System 3R

Produktionsplaneringschef till System 3R

Lockas du av att arbeta strategiskt såväl som operativt och att få leda ett team i hela processen från råmaterial till färdig produkt? Har du flerårig erfarenhet av produktionsplanering?

Information om uppdraget

System 3R söker nu en chef för produktionsplaneringen som vill arbeta nära verksamheten och driva processer för optimerad planering i produktion. System 3R arbetar med höga toleranskrav, kombinerat med tillverkningsbarhet och strävar efter mycket stor kundtillfredsställelse.. Detta är en både strategisk och operativ roll där du dels kommer att leda ditt team i utvecklingen av produktionsplanering, dels ha processansvar och sätta strategier för förbättrad leveransprecision. Planeringsteamet hanterar hela processen från råmaterial till färdig produkt, och gör både material- och kapacitetsplanering.

Arbetsuppgifter
 • Leda ett team på fyra personer samtidigt som du arbetar operativt med produktionsplanering
 • Styra planering och orderflöde från prognos och kundorder i nära samarbete med produktionsenheter
 • Arbeta i SAP med material- och kapacitetsplanering
 • Leda beläggnings- och kapacitetsmöten
 • Ingå i företagets produktionsledningsgrupp
 • Key user-ansvar för tvärfunktionella SAP processer
 • Personal- och budgetansvar
Som person är du självgående och driven, med stark kommunikativ förmåga. Du är initiativtagande och proaktiv samt har en förmåga att se till helheten i ditt arbete och samarbeta med andra för att uppnå resultat. För att lyckas i rollen bör du ha god vana av att planera och arbeta strukturerat.

Vi söker dig som
 • Flerårig erfarenhet av produktionsplanering
 • Relevant utbildning som civilingenjör eller liknande
 • Erfarenhet av att ha arbetat i SAP
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Meriterande:

* Ledarerfarenhet
* Erfarenhet från order och shipping
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

System 3R, är sedan 2001 en del av GF Machining Solutions, en världsledande leverantör inom automation och precisionsverktyg till verkstadsindustrin. Konceptet omfattar allt från palett-/referenssystem & robotar till mjukvarusystem för produktionsplanering och automatisering. System 3R har sedan 1967 varit etablerat i Stockholm och är pionjärer inom design och tillverkning av verktyg och automatiserade lösningar med hög preciserade referenssystem. Genom åren har System 3R expanderat för att idag kunna erbjuda kostnadseffektiva automations- och mjukvarulösningar. Idag är det ett väletablerat internationellt bolag.

Rekryteringsprocessen hanteras av AW Executive Search och System 3R önskar att alla frågor rörande tjänsten hanteras av ansvarig konsult Charlotte Runsbech som nås på charlotte.runsbech@awexecutivesearch.se Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.