Produktionsledare till expanderande Strömberg Distribution

Produktionsledare till expanderande Strömberg Distribution

Strömberg Distribution AB söker nu en engagerad produktionsledare som vill leda företagets kunder från start till mål. På Strömberg Distribution är ingen dag sig lik, här finner du en arbetsplats som bjuder in till varierande arbetsuppgifter, engagerade kollegor och en hög kundserviceanda. Är du den nya Strömbergaren? Välkommen med din ansökan, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Som produktionsledare kommer du, i nära samarbete med den tillvalda projektledaren, upprätta kunders behov och implementera nya kunder, processer och projekt. I rollen som produktionsledare får du ett varierande arbete samt möjligheten att vara en nyckelperson i företaget. Du arbetar självständigt men mot uppsatta mål, du får ta egna initiativ samt fatta beslut som rör den dagliga driften.

Så här beskriver Strömberg Distribution sig själva:

Med lika delar passion, intelligens och engagemang hjälper vi på Strömberg våra kunder med logistikkommunikation och trycklösningar. Vi på Strömberg tar med glädje hand om hela flödet, allt från systemutveckling och lagerhållning till plock och pack, distribution och svarshantering.

All vår verksamhet kretsar kring att leda och säkra våra kunders behov av effektiva lösningar för logistik, lagerhantering och distribution. För att leva upp till löftet och leveransen har vi ca 130 engagerade medarbetare i vår koncern i Norden, en väl utbyggd maskinpark, 30 000 pallplatser, utvecklade lagersystem och marknadsverktyg, samt egna serverhallar.

Vi bryr oss. Vi vågar. Vi ser inga problem och Vi lever ordning och reda. Vi älskar det vi gör. Och vi gör allt för att det ska märkas.

Strömberg Distribution upplevs som ett familjärt bolag där det är högt i tak och där man är måna om varandra. En av ledningsgruppens viktigaste mål i deras arbetsplan är sammanhållning och att ge sina anställda möjligheten att umgås mer med varandra. Det bjuds på härlig frukost varje dag och som anställd kan man även utnyttja den gemensamma restaurangen eller kontorets egna gym.

Du erbjuds:
 • Att arbeta i ett team med stark sammanhållning där du snabbt intar en roll som spindeln i nätet
 • En arbetsgivare som bryr sig om sina anställda
 • Att bli en del av ett företag som kan leverera hela Strömberg Distributions produktportfölj - där du kan erbjuda kunderna bästa kundservice!
 • Fast lön med fina förmåner samt flextid
Arbetsuppgifter

Som produktionsledare har du ett nära samarbete med den tillvalda projektledaren, de andra produktionsledarna samt själva produktionen - allt för att ge kunden den bästa upplevelsen.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Kundansvar för tilldelade kunder
 • Samarbeta med övriga i gruppen för att driva kunderna så effektivt som möjligt
 • Ansvara för att kundinstruktionerna upprättas, underhålls och uppdateras
 • Ge kunden råd och förslag om förbättringar gällande deras projekt
Vi söker dig som
 • Har relevant utbildning eller att du genom arbete skaffat dig motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har goda kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift då arbetet sker på båda språken
 • Datavana och kunskaper inom Office-paketet
Vi ser det som meriterande om du har:

* Ekonomisk kunskap kring intäkter och kostnader

För denna roll är lägger vi stor vikt på dina personliga kompetenser. Vi tror att du är en nyfiken och positiv person med mycket driv och engagemang i det du gör. Vidare är du en duktig problemlösare som tycker om att vara spindeln i nätet.

Personen vi söker önskas ha följande kompetenser:
 • Serviceinriktad
 • Personlig mognad
 • Samarbetsförmåga
 • Flexibel
Övrig information
 • Start: Omgående / enl. överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, 07:30-16:30 med viss flex
 • Placering: Stockholm, Flemingsberg
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se