Produktadministratör till marknadsteamet hos Nordic Biosite i Täby

Produktadministratör till marknadsteamet hos Nordic Biosite i Täby

By your side in Life Science Research! Så profilerar sig företaget Nordic BioSite som är marknadsledande inom distribution av produkter för medicinsk forskning. De har sitt kontor ute i Täby där kulturen präglas av en familjär och hjälpsam stämning. Vill du vara en del av ett växande företag? Läs då vidare! Vi söker för deras räkning en produktadministratör som kommer att bli en del av företagets marknadsföringsteam. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en produktadministratör till Nordic BioSite. På kontoret Täby arbetar ett 15-tal personer där du kommer ingå i marknadsteamet om 4 personer.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nordic BioSite. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under två års tid (där kontrakt skrivs 6-månaders-vis), förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som produktadministratör på Nordic BioSite kommer du ha en spindeln-i-nätet-roll med fokus på både administration, koordinering och interna och externa samarbeten. Företaget samarbetar med många leverantörer och erbjuder över fem miljoner produkter. Du kommer bland annat att
 • Ansvara för produktdatabasen och att informationen om produkterna administreras korrekt
 • Arbeta med rubriksättning, uppdatering och sortering av produktinformation
 • Säkerställa att utbudet på hemsidan stämmer överens med uppsatta kriterier
 • Samarbeta brett med bland annat leverantörer, säljare, webbyrån samt kollegorna i marknadsteamet
Vi söker dig som
 • Har minst ett års erfarenhet av administration
 • Har mycket goda kunskaper i Excel
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
 • Är van vid att hantera stor mängd data och har god systemvana
Det är meriterande om du har erfarenhet av databaser och produktinformation sen tidigare. Som person är du strukturerad, kommunikativ och positiv. Vidare är du serviceinriktad och har en hög prioriteringsförmåga. Att ha en prestigelös inställning är en självklarhet för dig och du trivs att arbeta i team samt kan bemöta intern personal samt leverantörer på ett tryggt och proffsigt sätt.

Övrig information
 • Start: Omgående, senast 1/6 2021
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt (2 år, där kontrakt skriv 6-månaders-vis)
 • Placering: Täby, Stockholm
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordic Biosites önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Då vi förväntar oss många ansökningar för den här tjänsten, kommer vi lägga vikt vid din personliga motivering för tjänsten i din ansökan.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn10@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Nordic BioSite på deras hemsida: https://www.nordicbiosite.com/