Processpecialist inom kundreskontra till stort telekombolag

Processpecialist inom kundreskontra till stort telekombolag

Har du mångårig erfarenhet från arbete med kundreskontra och förbättringsarbete? Ser du dig själv långsiktigt i en föränderlig miljö på ett stort telekombolag som ligger i framkant? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en processpecialist inom kundreskontra till vår kund med start så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande selektering så välkommen in med din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker en processpecialist inom kundreskontra till vår kund som är stora inom telekombranschen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som processpecialist inom kundreskontra kommer du till en början av tjänsten sätta dig in i arbetssätt och rutiner kring sedvanligt arbete kopplat till kundreskontra. Du kommer därefter, när du lärt känna vår kund och deras arbetsrutiner se över, analysera och förbättra befintliga processer kopplat till detta. I arbetet ingår även att sätta upp rutiner för arbetsuppgifter som idag inte hanteras av teamet inom kundreskontra

Tjänsten passar dig som är analytiskt lagd och har lätt för att se saker och ting ur ett helikopterperspektiv. Du räds inte för att ta dig an nya utmaningar eller dela med dig av dina idéer och förbättringsförslag samtidigt som du är en teamplayer och värdesätter gott samarbete bland dina kollegor.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Har mångårig arbetslivserfarenhet från ekonomi/redovisning och kundreskontra
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
 • Har god system- och datorvana
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet från SAP
 • Har arbetat i större bolag och där hanterat större flöden
Som person ser vi att du är relationsorienterad och har mycket god samarbetsförmåga. Du är van att ta dig fram på egen hand och tar gärna initiativ och fattar beslut inom giva ramar. Vidare är du strukturerad och tar stort ansvar för ditt dagliga arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 8-17
 • Placering: Mall of Scandinavia, Solna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork