Processoperatörer för Nattarbete på Octapharmas finfraktionering på Kungsholmen

Processoperatörer för Nattarbete på Octapharmas finfraktionering på Kungsholmen

Har du erfarenhet från process - och/eller tillverkningsindustrin och är redo för ditt nästa kliv i karriären? Ta då möjligheten att bli processoperatör hos läkemedelsföretaget Octapharma! Tjänsten som Processoperatör är ett kvalitetsmedvetet operatörsjobb där du kommer vara en viktig spelare i produktionen av läkemedel som tillverkas för att rädda liv. Låter det intressant? Läs vidare och skicka in din ansökan så snart du kan, vi går igenom urvalet löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Octapharmas räkning processoperatörer till deras avdelning finfraktionering. Octapharma är en av de största aktörerna på den internationella marknaden för proteinbaserade läkemedel och har idag ca 7,100 anställda i 50 länder. De tillverkar produkter som används främst inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar inom immunförsvaret.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Octapharma. Uppdraget kommer att vara på heltid och långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som Processoperatör kommer du att ingå i teamet som arbetar på avdelningen för finfraktionering. Finfraktioneringsprocessen är omfattande och komplex där man renar materialet som i sin tur har levererats från basfraktioneringen.

Du kommer till exempel att:

Arbeta självständigt i Finfraktioneringens tillverkningsprocesser vilket innefattar bland annat centrifugeringar, filtreringar och gelkromatografi

Utföra bufferttillverkning, saltuppvägning, tillsatser, provtagningar

Utföra rengöring, sanering av utrustning, varor och lokaler

Utföra in-processkontroller samt kalibrera mätutrustning

Följa instruktioner och metoder för tillverkning

Följa GMP- och myndighetskrav samt arbetsmiljöregler

Dokumentera egna utförda arbetsmoment

Rapportera avvikelser till arbetsledaren

Tjänsten som Processoperatör på Octapharma passar dig som är en noggrann lagspelare och vill ge det lilla extra i ditt dagliga arbete. Ditt uppdrag på Octapharma kommer innebära stora utvecklingsmöjligheter kompetensmässigt.

Vi söker dig som

Har en gymnasieutbildning med teknisk/kemisk inriktning, motsvarande kompetens eller annan relevant bakgrund

Talar och skriver svenska obehindrat

Det är meriterande om du

Har erfarenhet från process/produktionsarbete

Har kunskaper om aspetisk arbetsteknik och GMP

Då tjänsten ställer krav på hög precision och koordinering ser vi att arbeta strukturerat faller naturligt för dig. Du trivs i att arbeta i ett team med hög arbetsmoral och du tar eget ansvar över dina uppgifter. Rollen kräver god kommunikationsförmåga och att du är bra på att skapa interna kontaktytor och samarbeten. Du har ett flexibelt förhållningssätt och är prestigelös inför att ta dig an olika typer av arbetsuppgifter, både mer praktiska arbetsuppgifter såväl som noggrann dokumentation.

Övrig information
  • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Arbetstider:
Skiftschemat ligger enligt nedan mönster och upprepas sedan från V.1 (med reservation för mindre ändringar)

V. 1: 7 dagar (mån-fre 21.30-06.30), (lör-sön 18.30-06.30)

V. 2: Helt ledig

V. 3: 4 dagar (vardagar 21.30-06.20), var 12e vecka är det helgarbete
  • Placering: Kungsholmen
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Octapharmas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork