Processjurist till Profina International AB

Processjurist till Profina International AB

Lockas du av ett arbete där du får ta stort ansvar för ditt eget arbete och arbeta hårt för att uppnå goda resultat? Tycker du samtidigt att det är viktigt med en bra balans till livet utanför arbetstiden? Då är rollen som Processjurist på Profina troligtvis någonting för dig. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Processjurist till Profina International AB.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Profina International AB.

Arbetsuppgifter

Profina är en koncern på ca 50 personer placerade runtom i Sverige. Du som Processjurist kommer att ingå i ett team på 5 personer och detta team arbetar med olika ärenden och tvister som uppstår vid inkassohantering. Profinas kunder är exempelvis rehållningsbolag samt plåt- och ventilationsfirmor.

Som Processjurist kommer du arbeta med ett flertal olika processer samtidigt. Dessa processer är en blandning av ärenden. Vissa avslutas ganska omgående medan några är större processer som du lägger ner mycket tid på. Du har en rådgivande funktion ut mot kunder men även internt mot dina kollegor inom bolaget. Du har i denna roll mycket kundkontakt och kommer även i vissa processer vara ute i domstol, främst vid huvudförhandlingar. Du har både fysiska möten men även över länk/telefon.

Du kommer till exempel att:
 • Agera rådgivare till inkassohandläggare, kunder och finanshandläggare
 • Upprätta stämningsansökningar
 • Driva processer i domstol
Tjänsten passar dig som vill komma in i hetluften på ett bolag och omgående få ta ett stort eget ansvar för ditt eget arbete och dina ansvarsområden. Du vill lägga ner tid och energi på ditt arbete men samtidigt kunna lämna jobbet på arbetsplatsen när du går hem för dagen. Profina har ett stort fokus på Work Life Balance för att kunna prestera så bra som möjligt under arbetstid.

Vi söker dig som
 • Har en kandidat inom juridik
 • Har arbetat 1-4 år på ett inkassobolag eller myndighet där du har fått ta stort eget ansvar
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Har arbetat som inkassohandläggare
 • Har erfarenhet av inkassosystemet Nova
Som person är du orädd och tar dig gärna an olika arbetsuppgifter även när de är nya och okända. Du agerar med säkerhet och trygghet även i situationer du inte har erfarenhet av sedan tidigare. Du trivs i en roll där du inte alltid vet hur dina dagar kommer att se ut, utan får prioritera dina uppgifter under tidens gång. Klienter och kollegor känner sig trygga med dig då du snabbt kan inge förtroende och överträffar deras förväntningar. Slutligen är du en problemlösare av rang då du analyserar och agerar för att förekomma långsiktiga problem och hitta den mest effektiva lösningen.

Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Globen
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskoordinator Lisa Löfström.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Profinas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För att läsa mer om Profina kan du besöka deras hemsida.