Processingenjör inom life science- och processindustrin som vill arbeta internationellt!

Processingenjör inom life science- och processindustrin som vill arbeta internationellt!

Har du ingenjörsexamen och vill in på ett internationellt bolag som arbetar mot life science- och processindustrin? Har du en stor drivkraft när det kommer till att designa och utveckla processer? Hos KeyPlants kommer du att arbeta i en kreativ och internationell miljö med investeringsprojekt till internationella kunder. Om du har stora ambitioner och vill utvecklas i ett bolag som växt med snabb takt, fortsätt då läsa!

Information om uppdraget

Academic Work söker en processingenjör som kommer arbeta mot life science- och processindustrin, på ett internationellt plan.

På KeyPlants får du möjlighet till stor utveckling i ett snabbt växande bolag som ständigt arbetar i intressanta projekt runt om i världen. KeyPlants består utav cirka 40 medarbetare och deras hemmaplan hittar man vid Lilla Bantorget 15, i centrala Stockholm. KeyPlants arbetar ut mot både små och stora kunder inom life science- och processindustrin i bland annat Sverige, Europa, Asien och Latinamerika. I rollen som processingenjör kommer det finnas utrymme för att till exempel få resa i tjänsten och besöka de kunder man arbetar ut mot, resorna kan vara både kortare samt längre, beroende på hur projektet ute hos kund ser ut. Du kommer ingå i ett team, där ni tillsammans stöttar upp varandra i projektet. Dina kollegor kommer bland annat arbeta som design Managers, processkonstruktörer och inköpare. Du kommer delta i stora och komplexa kundprojekt och det kommer ske mycket samarbete internt, då med till exempel dina kollegor som arbetar inom de andra installationsdisciplinerna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KeyPlants. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli tillsvidareanställd efter 6 månader förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I din roll som processingenjör kommer du bland annat ansvara för förstudierna som görs inför ett projekt ute i läkemedelsfabriker samt ta fram process- och instrumentscheman. Du kommer ansvara för olika delar i kundprojekten, då till exempel inköp och tidsplanering. Dessa områden är även delar där du ibland kommer ha hjälp internt ifrån, då från till exempel dina kollegor som arbetar inom inköp. Stort fokus kommer ligga på systemdesign inom pharma och biotech. Under kundprojekten kommer du agera produktionsstöd under till exempel installationstiden ute hos kund, och detta kommer ofta krävas att du är ute på plats, vilket gör att tjänsten kan innebära mycket resande.

Du kommer till exempel att..
 • Designa processer samt göra förstudier till de kundprojekt du är delaktig i
 • Arbeta med specificering av system, val av material, komponenter etc.
 • Installationsledning av system, testning och validering av processutrustning
 • Vara ansvarig eller delansvarig för budget och planering inom projektområde
 • Leda arbete mot kunder inom tilldelat område
Tjänsten passar dig som vill in på ett bolag som har stora expansionsplaner och för dig som vill arbeta på ett företag med svenska och internationella kunder. I rollen hos KeyPlants är det viktigt att du är initiativtagande, besitter god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i en internationell miljö. Vidare ser vi även att du besitter ett mycket stort intresse för komplexa lösningar och att du drivs av detta.

Vi söker dig som
 • Har relevant ingenjörsutbildning inom till exempel maskinteknik, kemiteknik eller industriell ekonomi
 • Talar och skriver obehindrat på det svenska och engelska språket då båda språken används i ditt dagliga arbete
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av produktionsprocesser
 • Kunskaper i design av Process- och Instrumentschema
 • Har kunskaper i relevanta 3D CAD-system för området
 • Har tidigare yrkeserfarenhet av projekt inom läkemedel- eller processindustrin
 • Talar flera språk, då till exempel spanska, ryska eller arabiska
Om du är rätt person, skulle du på KeyPlants få möjlighet att arbeta i en internationell miljö med komplexa projekt i en intressant position med stora möjligheter till utveckling. Det finns många roller att ta dig an längre fram och på så vis kommer det finnas vägar till gedigen utveckling. Fortsatt i rollen som processingenjör hos KeyPlants så ser vi att du är flexibel och målmedveten, du måste kunna driva ditt projekt framåt. Du har stort fokus på projektleverens och har respekt för tidplan och budget. Vi ser även att du i ditt arbete är engagerad och noggrann och trivs att samarbeta med andra, både internt och externt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Academic Work
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KeyPlants önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Keyplants är ett internationellt projektföretag inom design och modulkonstruktion som riktar sig till life science- och processindustrin. De är kända för sin höga kompetens och kunskap inom sitt område och tillhandahåller helhetslösningar för olika projekt.