Prisstrateg till expansiva BOLIST

Prisstrateg till expansiva BOLIST

Vill du vara med på utvecklingsresan BOLIST står inför? Som prisstrateg får du redan tidigt i karriären en central roll i företagets utveckling. Här får du chansen att arbeta med hela processen gällande prissättning med allt från analyser, prisjusteringar och en hel del administration. Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och söker ditt första eller andra arbete som prisstrateg. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för BOLISTs räkning ytterligare en prisstrateg till avdelningen. Behovet har uppstått då BOLIST expanderar och står inför en utvecklingsresa där man nu söker nästa medresenär.

Såhär beskriver din närmsta kollega samma roll:
"I tjänsten som prisstrateg driver jag prissättningsprocessen i ett nära samarbete med företagets interna avdelningar. Tjänsten innebär ett självgående förhållningssätt med förmågan att kunna strukturera upp arbetet för att kunna arbeta mot deadlines och snabbt kunna omprioritera bland sina arbetsuppgifter. Det är en utmanande, men samtidigt väldigt rolig roll som passar någon med god affärsförståelse som trivs i en tjänst där man har möjligheten att vara med och driva företagets prisstrategier och påverka erbjudandena till slutkund i både butik och e-handel."

Rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos BOLIST. BOLISTs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som prisstrateg kommer du arbeta med ordinarie prissättning samt med uppbyggnad av kampanjer som BOLIST genomför. Kopplat till kampanjerna kommer du att sätta försäljningsprognoser tillsammans med försäljningschefen, du arbetar även med att ta fram och besluta om vilka artiklar som ska frontas i marknadsföringen kopplat till efterfrågan och rabatter.

Arbetsuppgifter kommer vara:
 • Prissätta nytt sortiment
 • Administrativa arbetsuppgifter inom prissättning
 • Göra prisjusteringar utefter förändrade villkor hos leverantörer
 • Göra analyser och åtgärder baserade på försäljningens utfall
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och söker ditt första eller andra arbete som prisstrateg. Vi tror att du motiveras av att påverka företagets utveckling och framgång.

Vi söker dig som

Har relevant utbildning eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Du förstår följden av prissättning och kampanjpåverkan och hur det i slutändan påverkar resultaträkningen. Har du arbetslivserfarenhet att luta dig mot tror vi att du har haft butiks eller avdelningsansvar.

* Har goda kunskaper i Excel

Det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll i detaljhandeln.

Som person fungerar du bra i grupp och besitter en god samarbetsförmåga. Du är självgående och trots ett högt arbetstempo är du noggrann i ditt arbetssätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och lämnar ingenting åt slumpen.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Bromma
 • Kontaktuppgifter: Johanna Olsson +46 8 12 05 23 40 eller Joanna Medner +46 8 522 549 68.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BOLIST önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BOLISTs är Sveriges största Bygg & Järnhandelskedja med 200 butiker över hela Sverige. BOLIST ger sedan två år tillbaks årligen ut Sverige största Bygg- och Järnhandelskatalog, BOLIST-katalogen. De 200 butikerna utgör grunden i vårt kunderbjudande. Bolist.se utgör tillsammans med våra Digitala butiker vårt digitala erbjudande. Ett erbjudande som dagligen växer i antal produkter och förbättrade priserbjudanden! Vi som jobbar inom BOLIST AB har i uppdrag att dagligen leva och fatta beslut i enlighet med vår vision. BOLIST ska vara det självklara valet för den fria bygg- och järnhandlaren med eller utan diversifierat sortiment. Den dag vi som organisation är de bästa företrädarna för de fria Bygg- och järnhandlarna, har vi lyckats. Varje år genomför vi en Nöjd Medlemsundersökning. Omsättningen uppgår till ca 4,5 mdr kr. BOLIST ägs av våra 200 butiksägare. Till kollegor får du 35 personer som dagligen tillsammans med dig vågar och vill, i syfte att vinna.