Price Execution Lead till Circle K

Price Execution Lead till Circle K

I rollen som Price Execution Lead kommer du att ansvara för att driva och genomföra strategiska och datadrivna initiativ inom pris-, sortiment- och kampanjoptimering. Du kommer även att ha kategoriansvar för 1-2 mindre kategorier i Circle Ks butikserbjudande. Detta är en spännande och viktig roll där du kommer att driva bolagets strategi mot att bli ett ännu mer datadrivet bolag. Låter det här som en tjänst för dig? Ansök nedan!

Information om uppdraget

Circle K omorganiserar för att förbereda sig inför framtiden och behöver därför nya kollegor. I rollen som Price Execution Lead kommer du även att ansvara för försäljning, marknadsföring och utveckling av kunderbjudandet. Arbetet innefattar även sortimentsrevidering enligt ECR-processen, löpande marknads- och kampanjplanering, årlig affärsplanering samt utveckling av kategoriplaner.

Vidare innebär rollen att ansvara för att dela best practice och lärdomar kring prissättning och relaterade processer med andra Business Units och globala team. I rollen kommer du ha att mycket kontakt med nyckelpersoner inom olika enheter, både lokalt och globalt, samt vara kontaktperson för dessa gällande pris, sortiment, kampanjstrategier och genomförande. I denna tjänst har du också ansvaret för olika typer av utvecklingsprojekt inriktade på sortiment och pris.

Circle K har ett långsiktigt behov och tjänsten kommer påbörjas som ett konsultuppdrag på 6 månader. Därefter om båda parter är nöjda är målet en överrekrytering.

Arbetsuppgifter
 • Driva kontinuerliga prisuppdateringar genom samarbete med kategori och marknadsavdelning, Data Science, Marketing och Stores
 • Ansvara för expandering av ny prisstrategi till att omfatta fler produktkategorier samt årlig uppdatering av prisstrategin
 • Vara kontaktperson gällande pris, sortiment, kampanjstrategi och även dess genomförande
 • Ansvara för processförbättringar inom pris- och sortimentsoptimering samt ansvara för olika typer av utvecklingsprojekt inriktade på sortiment och pris
 • Kategoriansvar för 1-2 mindre kategorier innefattande försäljningsansvar enligt Business Plan
 • Arbeta med löpande sortimentoptimering, kampanjplanering, kampanjförhandlingar, löpande uppföljning och implementering
Vi söker dig som
 • Har en kandidatutbildning inom ekonomi, finans, projektledning. Alternativt erfarenhet enligt arbetsuppgifterna ovan
 • 3-5 års arbetslivserfarenhet i liknande roll
 • Dokumenterad erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet av att driva och optimera processer inom analys, sortiment och prisoptimering
 • Erfarenhet från annan internationell retailer, helst inom FMCG
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal så väl som skrift, detta då du kommer arbeta på båda språken
Vidare för att lyckas i rollen letar vi efter dig med en förmåga och gärna erfarenhet av att arbeta med personer på olika nivåer, från olika funktioner och kulturer. Som person ska du trivas med att arbeta både strategiskt och operativt med ansvar från a till ö, exempelvis från strategi till lansering. Du bör också besitta en god affärsförståelse i kombination med driv och ett kommersiellt förhållningssätt. Du är social även kommunikativ, analytiskt och strukturerad i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Stockholm, Södermalm vid Mariatorget
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work, Circle Ks önskan är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Sök gärna med en motivering för tjänsten.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är tagit examen och är mellan 0-5 år in på din karriär. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som konsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare om det önskas eller krävs.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För Circle K är deras medarbetare den viktigaste tillgången och de har stort förtroende för alla anställda. I gengäld för stort engagemang för sitt arbete och höga ambitioner erbjuder Circle K dig frihet att göra det som du är bäst på i ditt arbete. Människor får erkännande för det arbete de utför och en viktig del i varför deras medarbetare gillar sina jobb är att de ser Circle K som en omtänksam arbetsgivare. Här vill man värna om kompetensen medarbetarna besitter, vilket har bidragit att många stannat länge inom organisationen. Läs gärna mer på deras hemsida.