Premieinköpare till bolag inom Bonnierkoncernen!

Premieinköpare till bolag inom Bonnierkoncernen!

Nu söker Semic International (Pandaförsäljningen och Jultidningsförlaget) en Premieinköpare som kan förhandla med leverantörer och övervaka leveransprocesser från världens alla hörn. Har du erfarenhet av inköp och vet vad barn och ungdomar är intresserade av idag? Skicka iväg din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Premieinköpare till Pandaförsäljningen och Jultidningsförlaget. Du kommer att få ta mycket eget ansvar och få växa i rollen som inköpare.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Semic International. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som Premieinköpare kommer du arbeta med inköpsprocessen av premieprodukterna till Pandaförsäljningen och Jultidningsförlaget. Du kommer ha kontakt med ca 10-15 leverantörer och hantera 50-60 produkter. Vidare ansvarar du för att kontrollera att leveransprocessen går rätt till och att produkterna levereras i tid.

Du kommer till exempel att:
 • Sköta inköpsprocessen av premieprodukter
 • Följa leveransprocessen
 • Förhandla
Tjänsten passar dig som inte räds för att förhandla, har auktoritet och en god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som
 • Tidigare har arbetat som inköpare alternativt har en utbildning inom inköp
 • Har en känsla för vad barn och ungdomar intresserar sig för (i form av produkter)
 • Du har mycket god kunskap inom svenska och engelska, i så väl tal som skrift då kommunikation sker på båda språken
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du
 • Har goda kunskaper inom förhandling
 • Tidigare har arbetat som projektledare
Som person är du initiativtagande, strukturerad och ansvarstagande och har en förmåga att driva ditt arbete framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Sundbyberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Semic International önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Semic International är ett företag som är en del av Bonnierkoncernen. Pandaförsäljningen och Jultidningsförlaget ingår, tillsammans med Bokförlaget Semic, i Semic International. Pandaförsäljningen har ett nära samarbete med Världsnaturfonden WWF och skänker årligen ca 5 miljoner kronor till WWFs viktiga arbete med att rädda djur och natur.