Praoplatsanskaffare till Stockholms Stad

Praoplatsanskaffare till Stockholms Stad

Nu finns möjligheten att kunna bli involverad i anskaffandet av praoplatser hos Stockholm Stad! Detta är ett uppdrag där du arbetar med anskaffning och kvalitetssäkring av arbetsplatser där högstadieelever får samla sina eventuellt första erfarenheter av arbetslivet. Trivs du i en kommunikativ och administrativ roll? Vill du få ytterligare erfarenhet från offentlig förvaltning? Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stockholm Stads räkning en praoplatsanskaffare till sitt team om tre. I rollen blir du en viktig ambassadör för Stockholms Stad där du kommer ha mycket kontakt med flera externa parter och arbeta för att skapa nya samarbeten kopplat till projektet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholm Stad. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tre månader framåt, med chans till förlängning om alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som praoplatsanskaffare kommer du arbeta med anskaffning och kvalitetssäkring av praoplatser. I detta ingår även regelbunden kontakt och samverkan med flera relevanta aktörer, som exempelvis skolor, näringsliv och andra offentliga förvaltningar - främst över telefon samt mail för att sedan sammaställa i Excel.

Då detta är en ny tjänst så är strukturerna inte helt satta och därför är det viktigt att du trivs i en föränderlig och flexibel miljö.

Du kommer till exempel att:
 • Ringa ut till potentiella arbetsplatser
 • Informera och svara på frågor om praoplatser i kontakt med målgrupperna
 • Ta in underlag från företag för att kvalitetssäkra praoplatserna
 • Ha kontakt med aktuella aktörer över telefon, mail och ev. fysiska möten
 • Administrera och sammanställa informationen du fått in
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av kundkontakt och som trivs med att arbeta med telefon och dator som främsta arbetsverktyg.

Vi söker dig som

Vi söker dig som tidigare haft arbeten som inneburit många kontaktytor över både telefon och mail, som gör att du är bekväm och flexibel i den sociala kontakten.

Det är krav att du
 • Kan uttrycka dig förståeligt i tal och skrift på svenska då det behövs för daglig kommunikation i arbetet
 • Har tidigare erfarenheter av arbete inom service och administration
Det är meriterande om du
 • Tidigare arbetat i liknande roller
 • Har kännedom om skola- och arbetsmarknadsfrågor från tidigare erfarenheter.
De personliga egenskaperna kommer att vara viktiga i denna rekryteringsprocess och vi söker dig som brinner för kundkontakt och har ett socialt förhållningssätt. Du är en noggrann och strukturerad person som trivs att arbeta i högt tempo i en roll där du kan göra skillnad. Du är sist men inte minst flexibel, anpassningsbar och gärna tävlingsinriktad!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 3 månader.
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Lön: 122kr/h
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholms Stads önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)