Praktiskt lagd, teknikintresserad och cykelentusiast? Sök tjänsten som säljsupport!

Praktiskt lagd, teknikintresserad och cykelentusiast? Sök tjänsten som säljsupport!

Är du trött på gamla vanor och har väntat på en förändring ända sedan förra året? Trivs du inte lägre på det stora företaget där du inte vet vad alla heter, känner dig som en kugge i hjulet och förväntas jobba till kl. 17 varje fredag? Då behöver du inte vänta längre! Klaver Cykelparkering växer och söker nu deras tredje tillskott till teamet i Sundbyberg som vill vara med och skapa ett mer hållbart Sverige. Du välkomnas till ett litet och familjärt företag med stora möjligheter där din sunda livsstil, möjligheten till flexibla arbetstider och såklart ditt intresse för cykling värderas högt!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Klaver Cykelparkerings räkning en säljsupport. Klaver Cykelparkering är specialiserade på att leverera lösningar för parkering och förvaring av cyklar. De erbjuder några av de mest innovativa, yteffektiva och användarvänliga cykelparkeringslösningarna på marknaden idag samtidigt som de får vara en del av ett ökat cyklande och därigenom bidra till en hållbarare miljö samt en sundare livsstil. På det trevliga kontoret i Sundbyberg kommer du utöver dina två direkta kollegor även dela din vardag med medarbetarna på ett teknikkonsultföretag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ta emot säljförfrågningar, delta vid installationer, göra enklare ritningar i CAD samt se till att företagets kunder får service i världsklass. Hos Klaver får du inblick över hela kedjan i organisationen och du får möjligheten att påverka alltifrån din roll och ditt sätt att arbeta till hur företaget ska utvecklas framåt. På Klaver är en aktiv livsstil, hälsa, fritid och såklart cykling viktigt, därför erbjuds förmånen med 35h arbetsveckor med möjlighet till flexibla arbetstider och du kommer att sluta kl. 14 varje fredag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Klaver Cykelparkerings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Klaver Cykelparkering.

Arbetsuppgifter

Som säljsupport sträcker sig dina arbetsuppgifter långt på bredden. Du kommer samarbeta tätt ihop med dina kollegor och ha nära kontakt med bostadsföreningar, montörer och byggbolag.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot säljförfrågningar och hantera ordrar i CRM-systemet
 • Vara teknisk support och ta emot ritningar, utföra mätningar och beräkningar ute hos kunder samt rita upp lösningförslag i CAD och skapa offerter
 • Representera Klaver Cykelparkering ute hos kunder vid installationer av parkerings- och förvaringslösningar
 • Övrig administration samt svara på frågor från kunder via telefon och mail
 • Till viss del arbeta med nykundsbearbetning
Du behöver inga förkunskaper i CAD då du kommer få en väl genomtänkt introduktion där du får åka till Nederländerna för att få djupare utbildning i företagets produktportfölj och i CAD. Du kommer utöver det få följa med på kundmöten, installationer och få träffa samarbetspartners. På Klaver Cykelparkering finns stor möjlighet att vara delaktig och kunna påverka din roll samt komma med idéer och tankar om arbetet framåt.

Vi söker dig som
 • Har en avklarad gymnasial utbildning
 • Något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom exempelvis service, säljsupport, koordinering eller logistik
 • B-körkort och god vana av att köra bil (vid vissa tillfällen förekommer bilkörning med släp)
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift då språken används i det dagliga arbetet
 • God fysik då du kommer att vara ute på vissa installationsbesök
 • Ett intresse för cykling och en sund livsstil
Det är meriterande om du utöver ovan har:
* Grundläggande kunskaper i CAD

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Motivera därför väl i ditt personliga brev varför du sökt tjänsten och varför du vill arbeta i denna roll.

För att trivas i rollen är du nyfiken, prestigelös och öppen för att kontinuerligt vilja lära dig nya saker. Då du kommer arbeta i ett mindre företag är det viktigt att du är flexibel och kan hugga i om det behövs. Vi tror att du är praktiskt lagd samtidigt som du har en förståelse för det administrativa. Du är tillmötesgående och serviceinriktad i din kommunikation samt har alltid målsättningen att lösa problem och överträffa kundens förväntningar. Du agerar med säkerhet och trygghet i nya situationer trots begränsad kunskap och motiveras av att gå utanför din komfortzon. Vi ser även att du är självgående, noggrann samt följer de kvalitetsstandards som behövs för arbetet.

Övrig information
 • Start: Mars/April
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders inledande provanställning
 • Placering: Sundbyberg, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Elin Yeap, elin.yeap@academicwork.se och Rekryteringskoordinator Malin Snårbacka, malin.snarbacka@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Klaver Cykelparkerings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Klaver Cykelparkering AB är ett privat företag som har som mål att bidra till en förbättrad infrastruktur för cykling i Sverige. Cykeln är en gammal uppfinning som fått ett kraftigt uppsving på senare år via trender inom miljö- och hälsoområdet. Detta är extra tydligt i nordeuropeiska tätortsområden där cyklandet har ökat, och alltjämt ökar, mycket kraftigt. Klaver Cykelparkering är specialiserat på att leverera lösningar för parkering och förvaring av cyklar. Tidigare hette vi MyBikePark och var en oberoende återförsäljare på den svenska marknaden men sedan 1 maj 2018 heter vi Klaver Cykelparkering och ingår i den ledande Klaverkoncernen med huvudkontor i Holland. Vi är stolta över att kunna erbjuda några av de mest innovativa, yteffektiva och användarvänliga cykelparkeringslösningarna på marknaden idag! Vi tycker även att det är inspirerande att få vara en del av ett ökat cyklande och därigenom bidra till en hållbarare miljö samt en sundare livsstil.