Praktiskt lagd och cykelentusiast? Klaver Cykelparkering söker en Serviceansvarig!

Praktiskt lagd och cykelentusiast? Klaver Cykelparkering söker en Serviceansvarig!

Vill du ha ett arbete där du får användning för din praktiska sida? Trivs du dessutom i en roll där du får jobba med service och support samt känner dig bekväm i att köra bil med släp? Då kanske du är Klaver Cykelparkerings nya Serviceansvarig! Klaver Cykelparkering växer och söker nu deras fjärde tillskott till teamet och som vill vara med och skapa ett mer hållbart Sverige. Du välkomnas till ett litet och familjärt företag med stora möjligheter där en hälsosam livsstil, möjligheten till flexibla arbetstider och såklart ditt intresse för cykling värderas högt!

Information om uppdraget

Klaver Cykelparkering är specialiserade på att leverera lösningar för parkering och förvaring av cyklar. De erbjuder några av de mest innovativa, yteffektiva och användarvänliga cykelparkeringslösningarna på marknaden idag samtidigt som de får vara en del av ett ökat cyklande och därigenom bidra till en hållbarare miljö samt en sundare livsstil. På det nya och fina kontoret i Ulriksdal kommer du dela din vardag tillsammans med dina tre kollegor; Mona (Projektledare och Operativ Chef), Antonio (Säljsupport) och Jacob (VD).

Du erbjuds:
 • Hos Klaver får du inblick över hela kedjan i organisationen och du får möjligheten att påverka alltifrån din roll och ditt sätt att arbeta till hur företaget ska utvecklas framåt
 • På Klaver är en aktiv livsstil, hälsa, fritid och såklart cykling viktigt, därför erbjuds förmånen med 35h arbetsveckor med möjlighet till flexibla arbetstider och du kommer att sluta kl. 14 varje fredag
Arbetsuppgifter

Som Serviceansvarig arbetar du i en bred roll med fokus på teknisk service, underhåll och kundsupport.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Göra platsbesök hos kund (måttagningar, rådgivning samt införsäljning kring lösningar)
 • Utföra enklare installationer samt service vid behov
 • Supporta externa monteringsfirmor med information kring monteringsinstruktioner och material
 • Ansvara för att skapa struktur i lagerrummet på kontoret
 • Ansvara för utleverans av material till leveranser
 • Uppföljning av kvalitetssystem för leveranser
 • Uppdatera strukturer, riktlinjer och manualer för t.ex. lager, transport och montering
 • Eftersom rollen är ny kan det innebära att andra arbetsuppgifter tillkommer och det finns stora möjligheter för dig att anpassa och utveckla rollen framåt utifrån intresse och behov.
Vi söker dig som

* Vi tror att du som söker är en praktiskt lagd person som har någon form av praktisk bakgrund. Kanske har du erfarenhet från byggbranschen som snickare, montör, installatör eller tekniker, eller kanske har du ett stort privat intresse för renovering, snickeri, teknik och praktisk skapande

Vi kommer lägga allra störst vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten, snarare än CV. Se därför till att ditt intresse framkommer tydligt i din ansökan!

Krav
 • B-Körkort och känner dig bekväm och trygg i att köra bli med släp
 • God fysik då du kommer att vara ute på installationsbesök
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • God datorvana och grundläggande kunskaper i Officepaketet
 • Ett intresse för cykling och delar Klavers värderingar om en sund livsstil
För att trivas i rollen är du nyfiken och öppen för att kontinuerligt vilja lära dig nya saker. Då du kommer arbeta i ett mindre företag är det viktigt att du är prestigelös, flexibel och kan hugga i där det behövs. Vi tror att du är praktiskt lagd samtidigt som du har en förståelse för det administrativa som tillkommer i rollen. Du är tillmötesgående och serviceinriktad i din kommunikation samt har alltid målsättningen att lösa problem och överträffa kundens förväntningar. Vi ser även att du är självgående och tar egna initiativ till att förbättra arbetssätt och rutiner.

Övrig information
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders inledande provanställning
 • Placering: Galoppvägen 10, Solna
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Klaver Cykelparkerings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Klaver Cykelparkering AB är ett privat företag som har som mål att bidra till en förbättrad infrastruktur för cykling i Sverige. Cykeln är en gammal uppfinning som fått ett kraftigt uppsving på senare år via trender inom miljö- och hälsoområdet. Detta är extra tydligt i nordeuropeiska tätortsområden där cyklandet har ökat, och alltjämt ökar, mycket kraftigt. Klaver Cykelparkering är specialiserat på att leverera lösningar för parkering och förvaring av cyklar. Vi är stolta över att kunna erbjuda några av de mest innovativa, yteffektiva och användarvänliga cykelparkeringslösningarna på marknaden idag! Vi tycker även att det är inspirerande att få vara en del av ett ökat cyklande och därigenom bidra till en hållbarare miljö samt en sundare livsstil.