Positiv och nyfiken kundtjänstmedarbetare till Gardeco

Positiv och nyfiken kundtjänstmedarbetare till Gardeco

Är du nyfiken, positiv, har en passion för att leverera bästa service och vill jobba i en bred kundtjänstroll med varierande ärenden? Om du dessutom har en grundläggande förståelse för ekonomi och tidigare erfarenhet av just kundservice så sök rollen idag! Gardeco är specialister inom affärssystem riktad mot bland annat butik och e-handel och söker nu en ny kundtjänstmedarbetare.

Information om uppdraget

Academic Work söker en kundtjänstmedarbetare till Gardeco.

Gardeco är helhetsleverantören inom affärssystem som med egen utveckling och teknisk kompetens har flexibiliteten att anpassa och skräddarsy produkten efter kundens behov. Systemens räckvidd sträcker sig från försäljning till lager, från inköp till distribution. Med en produkt anpassad för bland annat fackhandel och e-handel har de kunder så som Mini rodini, Nathalie Schuterman, The Shirt Factory, Junibacken och ett antal butiker i NK-varuhuset etc.

Här blir du del av ett företag på 10 personer där lojalitet, arbetsmoral och glädje präglar atmosfären. Gardeco sitter i trevliga lokaler i Hammarby sjöstad med goda kommunikationer utanför dörren. Nu söker de en kundtjänstmedarbetare med nyfikenhet och energi som vill vara med och leverera service av högsta klass. Gardeco kommer att genomföra en introduktionsutbildning så att du kommer in i arbetet på bästa sätt. Du kommer även ha en mentor som hjälper dig den första tiden.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Gardeco.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta med nära kundkontakt och både besvara och försöka lösa ärenden som kommer in från exempelvis butikspersonal, inköpsansvariga, e-handelspersonal och ordermottagare. Ärendena kan gälla kortterminaler, fakturor, orderunderlag, lagerstatus etc kopplat till affärssystemet. I rollen ingår även jour; att vara beredd att ta emot ärenden 1-2 helger i månaden.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot samtal och mail från kund och lösa deras problem
 • Vidarebefordra komplexa ärenden till företagets IT-tekniker
 • Ta ansvaret för att kund får återkoppling från dig när ärendet är slutfört
 • Med tiden få ett utökat ansvar i kundtjänstrollen och ta sig an mer komplexa ärenden och få kompetensen att hålla utbildningar för kund etc
Tjänsten passar dig som vill jobba med högklassig service på ett litet familjärt företag med stort hjärta och mångårig erfarenhet av branschen. Eftersom Gardeco växer så finns det möjligheter att arbeta brett, utvecklas och ta sig an fler uppgifter längre fram för den med rätt inställning.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieexamen
 • Har grundläggande förståelse för ekonomi, exempelvis fakturering etc
 • Är en person som trivs med att ge bästa service och ge kunden en god upplevelse
 • Talar och skriver svenska obehindrat
Det är meriterande om du
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från kundservice, via telefon eller i butik
 • Har en förståelse för IT och teknik
 • Talar och skriver engelska obehindrat
Som person är du nyfiken och positiv inför att såväl ta dig an nya uppgifter som att arbeta med vanligt förekommande frågor. Du är en person som har lätt för att lära och lägger ner intresse i de uppgifter du tar dig an. Vidare är du driven och ser positivt på att utvecklas i din roll inom företaget. De personliga egenskaperna väger allra tyngst i vårt urval!

Övrig information
 • Start: Hösten 2018
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast enligt överenskommelse
 • Placering: Hammarby Sjöstad, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gardecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gardeco bildades 1991 och har lyckats utveckla en produkt som innehåller de funktioner och den kompetens ett kraftfullt affärssystem behöver. För Gardeco står alltid våra kunder i fokus. Med över 25 års erfarenhet av branschen besitter de en ovärderlig kunskap om och flexibilitet kring utvecklingen av helhetstänkande affärssystem.