Portföljadministratör sökes till Hedgefondförvaltare!

Portföljadministratör sökes till Hedgefondförvaltare!

Är du noggrann, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga? Vill du ge dig själv ett försprång genom att bygga på värdefull erfarenhet från ett spännande bolag? Se då hit!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Portföljadministratör där du blir en del av deras fina kontor i centrala Stockholm. Du kommer bli en del av ett litet och kompetent team som sitter i öppna kontorlandskap där alla har ett stort intresse för branschen vilekt vi också tror att du har! Vidare ser vi att du kan vara i början av karriären och se detta som det perfekta tillfället att vässa till ditt CV med erfarenhet från fond- och kapitalförvaltning.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid.

Du erbjuds
 • En möjlighet att lära dig från erfarna kollegor
 • Få praktisk erfarenhet inom portföljförvaltning
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med en senior kollega säkerställa att de dagliga rutinerna flyter på och finnas tillgänglig för inkommande ärenden. Inledningvis kommer du att få gå bredvid och sätta dig in i de mest grundläggande delarna för att sedan öka på ditt ansvarsområde och till sommaren vara helt självständig i samtliga delar av processerna.
 • Portföljadministration
 • Avstämningar
 • Sköta kvartalsrapporter t ex transaktionsvolymer
Vi söker dig som

Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du förstår vikten av att skapa goda samarbeten internt och känner dig trygg i att föra din talan samtidigt som du är prestigelös och flexibel.
 • Har en kandidatexamen inom ekonomi eller likande
 • Tidigare arbetat med portföljadministration
 • Har god systemförståelse och är analytiskt lagd
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan ske på båda språken
Vi ser det som mycket meriterande om du har ett stort intresse för aktiemarknaden.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader.
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se