Plushögskolan söker en marknadsundersökare på deltid till Liljeholmen

Plushögskolan söker en marknadsundersökare på deltid till Liljeholmen

Plushögskolan i Liljeholmen söker nu en energisk och kommunikativ marknadsundersökare på deltid för c:a 16h/vecka till deras kontor i Liljeholmen. Är du nybliven student och spanar efter en möjlighet att tjäna extra pengar vid sidan av studierna kan det här jobbet vara det du söker. Du har möjlighet att jobba både på plats hos vår kund och hemifrån.

Information om uppdraget

Academic Work söker två marknadsundersökare på deltid till Plushögskolan i Liljeholmen. Plushögskolan är en av Sveriges största yrkeshögskoleaktörer och finns på totalt 14 orter i landet. Genom de tre varumärkena Affärshögskolan, Teknikhögskolan och Vårdyrkeshögskolan erbjuds yrkeshögskoleutbildningar, företagsutbildningar och preparandkurser.

I rollen som marknadsundersökare kommer du arbeta nära affärsområdesansvarig för Teknikhögskolan och dina primära arbetsuppgifter kommer vara att ringa samarbetsföretag till Plushögskolan. Ditt arbetsverktyg kommer att vara telefon och mail. Du kommer att få ett eget rum på kontoret där du ostört kan leverera förstklassig service till Plushögskolans samarbetsföretag. Plushögskolan erbjuder mycket goda möjligheter till ett flexibelt schema för att du ska kunna kombinera uppdraget med dina studier. Det finns även möjlighet att arbeta på distans enligt överenskommelse.

Du kommer få möjlighet att jobba 16-20h/vecka, i ett flexibelt schema som passar exempelvis pågående studier.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Plushögskolan. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till mitten av juni 2019.

Arbetsuppgifter

Som marknadsundersökare hos Plushögskolan i Liljeholmen kommer du att kontakta samarbetsföretag för skolans verksamhet. Mycket av dialogen kommer att ske över telefon.

Du kommer att:
 • Genomföra samtal till Plushögskolans samarbetsföretag
 • Göra behovsanalyser utifrån de utbildningar som Plushögskolan erbjuder
 • Föra anteckningar under samtalen och sedan summera behovsanalysen till de uppringda parterna
Tjänsten passar dig som kommunikativ och företroendeingivande. Du trivs med telefonen som arbetsverktyg och gillar att leverera resultat. Du har en känsla för hur du bemöter kunder över telefon och är strukturerad i ditt arbetssätt.

Vi söker dig som
 • Studerar eftergymnasial utbildning på minst 50%
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då det krävs för arbetsuppgifterna
Det är meriterande om du
 • Arbetat med telefon som arbetsverktyg tidigare
 • Varit i en motsvarande roll tidigare med liknande arbetsuppgifter
Som person är du strukturerad och kommunikativ samt har ett positivt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, flexibla arbetstider 1-2 dagar i veckan
 • Lön: Timlön
 • Placering: Liljeholmen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsundersökning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Plushögskolan och deras verksamhet här.