Platschef till familjärt och växande företag

Platschef till familjärt och växande företag

Har du tidigare erfarenhet från byggbranschen som arbetsledare eller platschef och vill bli en del av ett familjärt bolag som växer så det knakar? Då tror vi att detta är rollen för dig! Hos Bygg & Miljö erbjuds du en arbetsmiljö som präglas av flexibilitet, korta beslutsvägar samt varierande och omväxlande arbetsuppgifter vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas både i rollen som platschef men också inom bolaget. Sök tjänsten redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bygg & Miljö Stockholm AB:s räkning en platschef som kommer att ansvara för olika projekt inom markarbete, dränering och renovering av innergårdar. Bygg & Miljö växer och har tagit sig an allt större projekt och behöver därför utöka sin personalstyrka med en platschef. På Bygg & Miljö kommer du tillhöra ett bolag om 50 engagerade medarbetare som alla är starkt bidragande till företagets framgång. Företaget präglas av ett öppet klimat med bra sammanhållning som innefattar mycket humor och ett gott samarbete kollegorna emellan. Bygg & Miljö har kontor i Älta men du kommer även att befinna dig mycket ute på fältet runt om i Stockholm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bygg &Miljös önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bygg & Miljö AB.

Arbetsuppgifter

Som platschef kommer du ha ett nära samarbete med en entreprenadingenjör och två arbetsledare. På kontoret i Älta sitter 12 medarbetare som du kommer att arbeta med, men du kommer också ha kontakt med de drygt 40 medarbetarna som är ute på fältet. Du kommer att ansvara för cirka fyra till sex projekt parallellt som varierar i omfattning och komplexitet. Rollen är ny och tillsammans med dina kollegor kommer du att få möjlighet att forma både arbetssätt och roll.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för projektplanering
 • Följa upp arbetet med arbetsledarna och entreprenadingenjören för att säkerställa att tidsplan och ekonomi löper enligt planering
 • Stötta och utveckla arbetsledarna genom att vara behjälplig och svara på allehanda frågor inom planering av bemanning, läsning av ritningar samt mer avancerade tekniska frågor
 • Ha kontakt med beställare, delta på byggmöten samt säkerställa att avtal är korrekta och följs
Tjänsten passar dig som har några års erfarenhet som arbetsledare eller platschef och vill utvecklas i rollen som platschef och få värdefull erfarenhet i ett mindre bolag som ger dig en mycket bra möjlighet till delaktighet och närhet i projekt. På Bygg & Miljö värnar man om sina anställda och erbjuder individuella utbildningsplaner och kurser löpande för att hela tiden säkerställa att medarbetarna utvecklas och därmed även företaget.

Då företaget växer finns det goda karriärmöjligheter för den som visar framfötterna och på sikt vill ta sig an mer ansvar i sin roll. Är du hundägare finns det möjlighet att ta med hunden till kontoret och det är något som flera av medarbetarna gör.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har:
 • Minst 3 års erfarenhet som arbetsledare eller platschef inom anläggning
 • Goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel
 • B-körkort
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du har:

* Eftergymnasial utbildning som arbetsledare, platschef eller inom annat relevant område

Som person är du nyfiken och motiveras av att arbeta med en varierad projektportfölj. Du tar ansvar för ditt arbete, är strukturerad i ditt tillvägagångssätt och utstrålar trygghet. Vidare ser vi att du är en person som ser lösningar framför problem och eftersom du kommer ansvara för flera projekt parallellt ser vi att du är flexibel när förutsättningar förändras. Du har en god kommunikativ förmåga och visar på stort engagemang att utveckla och dela dina kunskaper med kollegor. För att lyckas i rollen är din inställning och dina personliga egenskaper viktigast därför kommer vi i denna rekryteringsprocess att läggas stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm, Älta
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Elin Yeap, elin.yeap@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bygg & Miljös önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygg & Miljö Stockholm AB utför markarbeten, dränering och renoveringar av terrasser, P-hus, innergårdar samt betongbjälklag och tätskikt och deras kunder är framförallt bostadsrättsföreningar, kommuner, större byggbolag och andra fastighetsägare. Företaget är specialister på inbyggda tätskikt och består idag av cirka 55 medarbetare och har kontor i Älta, söder om Stockholm.