Personalansvarig till internationellt modebolag!

Personalansvarig till internationellt modebolag!

Arbetar du idag som chef inom IT och har minst tre års erfarenhet av personalansvar? Vår kund befinner sig mitt i en expansionsresa, vilket innebär att de vill få in en ytterligare kollega till sin IT avdelning. Vi söker nu en Personalansvarig som vill coacha och engagera företagets anställda för att de ska växa inom bolaget! Låter detta som dig? Ansök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Personalansvarig till vår kund som är ett internationellt modeföretag. Kunden har de senaste åren expanderat explosionsartat. Du kommer bli en del av IT-avdelningen på modebolaget som ansvarar för att utveckla och leverera modeföretagets IT-system relaterat till finans och redovisning, controlling, HR, kommunikation och hållbarhet. Medarbetarna du kommer ansvara över har olika roller så som kravanalytiker, testare, IT-arkitekter och projektledare.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till juni 2020. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Ditt huvudmål som Personalansvarig är att göra det möjligt för företagets anställda att få rätt kompetens och engagemang för att växa inom företaget. Du kommer arbeta nära olika chefer som har leveransansvar där du ansvarar för att sätta mål tillsammans med dem.

Du kommer till exempel att:
 • Ha fullt bemanningsansvar över både medarbetare samt konsulter
 • Se över kompetensbehov, både kortsiktigt och långsiktigt
 • Vara en medlem i ledningsgruppen och bidra till utveckling och leverans
 • Ansvara över arbetsklimatet och jobba tillsammans med kollegor för att motverka stress, utföra medarbetarundersökningar och skapa ett bra arbetsklimat
Vi söker dig som
 • Dokumenterad erfarenhet med minst 3 års erfarenhet av personalansvar för ett team om ca 15-25 medarbetare inom IT-organisation
 • Kunskap och erfarenhet av komplexa IT organisationer och IT roller
 • Ett genuint intresse och nyfikenhet för leda och utveckla personal
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Som person är du prestigelös och en stark teamspelare med förmåga att även jobba självständigt. Du är social och har en god kommunikativ förmåga och gillar att bygga goda relationer med andra. Vidare är du driven och resultatinriktad.

Övrig information
 • Start: 20 januari
 • Omfattning: Heltid, fram till 30 juni 2020
 • Placering: Marievik
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se