Person med teknisk bakgrund som vill starta sin karriär inom produktion och utveckling!

Person med teknisk bakgrund som vill starta sin karriär inom produktion och utveckling!

Tar du snart examen och har läst en teknisk utbildning? Nu söker vi för Jondetechs räkning en person till deras team som kommer utgöra en nyckelroll i företaget och som vill arbeta med att supporta och utveckla en unik produkt. Du kommer få ingå i ett litet och sammansvetsat team vid Tekniska Högskolan i centrala Stockholm. Är du som person noggrann, orädd och nyfiken som person? Samt har du ett stort tekniskt intresse? Då tror vi att detta är en perfekt chans för dig! Sök tjänsten redan idag då start är omgående.

Information om uppdraget

Academic Work söker en person till Jondetechs support- och utvecklingsteam. Kontoret ligger placerat på KTH, i Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Jondetech. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare. Det finns goda möjligheter att på sikt bli anställd på Jondetech, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Jondetech utvecklar världens tunnaste IR-sensorer och skapar nästa generations IR-sensorer baserat på nanoteknologi. Jondetech är idag cirka tolv anställda och sitter placerade på två ställen i Stockholm, KTH och Hötorget.

Arbetsuppgifter

Att vara en utav Jondetechs teammedlemmar innebär att du kommer supportera produktionen kring utrustning, säkerställa så att produkten fungerar samt till viss del vara med och ta fram och utveckla Jondetechs produktionsprocess tillsammans med ansvarig. Du kommer agera som den tekniska spindeln i nätet och stötta dina kollegor i det dagliga arbetet. Ditt arbete kommer även innehålla kontakt med externa företag, då till exempel externa konstruktörer, som är med och utvecklar er produkt.

Dina arbetsuppgifter även att vara:
  • Utvärdera och lösa Jondetechs behov inom produktionsprocessen och arbetsstationer
  • Ansvara för inköp av mindre teknisk utrustning
  • Allmän problemlösare vad gäller produktionsutrustning
Vi söker dig som

Är civil- eller högskoleingenjör inom relevant området, då till exempel inom maskinteknik. Alternativt så ser vi att du har gymnasial teknisk utbildning med något års arbetslivserfarenhet inom en liknande bransch.

Meriterande är om du har erfarenhet inom 3D CAD.

Som person så ser vi att du är noggrann och har en god förmåga att hitta en struktur i ditt arbete. Vi ser även att du nyfiken samt mottaglig för att hjälpa till och tvekar inte med att komma med egna förslag för att driva arbetet framåt. Vidare så ser vi att du vågar ta egna beslut och du drivs av att lära dig nya saker. Du kommer ingå i en tight arbetsgrupp som förutsätter bra samarbete och du förväntas vara prestigelös i den mening att vid behov hjälpa till där det behövs.

Övrig information
  • Start: Omgående, med hänsyn för till exempel semester
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm, KTH
  • Kontaktuppgifter: matilda.ronnquist@academicwork.se
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Jondetechs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jondetech startade 2003 och är ett teknikföretag som har skapat nästa generations IR-sensorer baserat på nanoteknologi, se en kort introfilm: HÄR.

I dagsläget är det cirka tolv anställda på Jondetech varav tre personer i laboratoriet vid KTH och resterande sitter på Sveavägen vid Hötorget. Med nya investeringar satsar Jondetech på att expandera bolaget och produktionen ta chansen och bli en del av detta spännande bolag!