People Performance Assistant till Stockholm

People Performance Assistant till Stockholm

Har du alltid velat arbeta med kompetensutveckling, karriärsteg och/eller har arbetsrättsliga frågor intresserat dig samt generellt administrativt HR relaterat arbete? Sök nu deltidstjänsten som People Performance Assistant. Rollen ger dig stor inblick i hur vi på Academic Work arbetar med olika personalfrågor och ger dig chans att utvecklas och utmana dig själv. Du erbjuds att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter som rör HR på ett internationellt bolag.

Information om uppdraget

Så här beskriver en av våra medarbetare rollen som People Performance Assistant:

"Det bästa med att arbeta som People and Performance Assistant är att ingen dag är den andra lik. De varierande arbetsuppgifterna är både utmanande och har fått mig att växa som person. Du kommer att få insikt i hur det är att arbeta med HR och framförallt, bli en del av ett roligt och supportande team. "

Ditt team och ansvarsområde:
I rollen som People Performane Assistant kommer du att tillhöra teamet People Performance men främst stötta antigen vår Learning & Development Coordinator Sofie Hillborg eller vårt Labour Law team. Inom Learning & Development arbetar man främst med frågor som rör lärande och utveckling av vår personal på Academic work.

Labour Law teamet stöttar organisationen i arbetsrättsliga frågor.
Vi söker två personer som främst kommer arbeta mot antingen learning eller labour law, men båda kommer tillhöra samma team och tanken är att man på sikt kommer lära sig om båda delarna för att bredda sin kompetens och kunna stötta upp i det team där belastningen är störts.

Din chef och din utveckling:
Din chef kommer antigen att vara Sofie Hillborg" https://www.linkedin.com/in/sofie-hillborg-9bb790127/ Camilla Säll https://www.linkedin.com/in/camilla-s%C3%A4ll-04ba2224/. I dialog med din närmsta chef planerar ni dina arbetstider utifrån teamets behov. Vi har valt att ha operativa chefer för att du ska få bästa stöd i din roll.

Arbetsuppgifter

Learning & Development

Ansvara för administration som rör kompetensutveckling och karriär-steg.

Stötta i arbeten som relateras till våra introduktionsprogram till nyanställda.

Arbeta i Microsoft Excel och PowerPoint med olika uppgifter som rör arbetet med lärande och utveckling.

Besvara mejl och kommunicera med andra i vår organisation.

Ansvara för andra administrativa arbetsuppgifter som kan variera över tid.

Arbeta i vårt interna learning management system.

Labour Law

Stödja arbetsrättsteamet med olika uppgifter och projekt inom arbetsrätt och HR.

Arbeta i Microsoft Excel och PowerPoint med olika uppgifter som rör det arbetsrättsliga området.

Uppdaterar instruktioner på vårt intranät.

Ansvara för andra administrativa arbetsuppgifter som kan variera över tid.

Vi söker dig som

har följande kompetenser:
 • Noggrann
 • Strukturerad
 • Ansvarstagande
 • Personlig mognad
Vad behöver du för erfarenhet?
 • Är student och tar examen tidigast om 1,5 år, gärna inom HR, pedagogik, psykologi, ekonomi eller liknande. Eftersom vi ser långsiktigt på denna tjänst är det också ett krav att du inte åker på utlandstermin innan dess.
 • Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete.
 • Har erfarenhet av program inom Microsoft 365.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Vår kultur #weareacademicwork
 • Vår kultur & våra värderingar
 • Vår mission - We make people grow
 • Instagram@academicwork
 • Facebook
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca. 15 h/vecka
 • Placering: Sankt Eriksgatan 121,Stockholm
 • Vi som driver rekryteringsprocessen:
Pamina Lewald, Talent Acquisition Assistant, [pamina.lewald@academicwork.se](mailto: talentacquisitionsthlmvast@academicwork.se)
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan, så skickas du till Teamtailor, vårt rekryteringssystem. Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på (talentacquisitionsthlmvast@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För tredje året i rad vann vi 2019 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!