Paralegal på deltid till Stockholm Exergi!

Paralegal på deltid till Stockholm Exergi!

Är du på jakt efter ett deltidsjobb med start i december? Studerar du även juridik och har läst minst 1 år av din utbildning? Stockholm Exergi söker en paralegal som har möjlighet att stötta upp tre erfarna jurister inom olika områden ca två dagar i veckan. Start är i december och vi jobbar med löpande urval i denna process.

Information om uppdraget

Academic Work söker en duktig juridikstudent till Stockholm Exergi som är i behov av en paralegal på deltid.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Exergis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholm Exergi. Uppdraget kommer att vara på deltid och det förväntas av dig att kunna arbeta runt två dagar i veckan (arbetstider kan dock vara flexibelt under tentaperioder). Som konsult ute hos Stockholm Exergi får du möjlighet att samla på dig meriterande erfarenhet och det förväntas även av dig att du under sommaren kan arbeta heltid, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som paralegal hos Stockholm Exergi kommer du att stötta upp tre erfarna bolagsjurister i deras dagliga arbete. Du kommer främst att stötta fastighetsrättsjuristen men även täcka upp för affärs- och chefsjuristen. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på hur behovet ser ut och du ska vilja rycka in där hjälp behövs.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med servitutsavtal och ledningsrätter
 • Arbeta med rättsutredningar inom olika rättsområden
 • Hjälpa till med bilagor i avtal samt övrig administration
 • Hjälpa till med presentationsmaterial
Tjänsten passar dig som är i mitten av dina juridikstudier och vill samla på dig meriterande erfarenhet från ett stort bolag och varumärke. Då Stockholm Exergi ser långsiktigt på tjänsten finns det goda möjligheter för heltidsjobb under sommaren.

Vi söker dig som
 • Har minst tre terminer kvar på din juristutbildning
 • Har någon typ av arbetslivserfarenhet från exempelvis administration/kontorsarbete
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då den dagliga kommunikationen sker på båda språk
 • För att vara aktuell i denna process ber vi dig även skicka in dina betyg i samband med din ansökan.
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare

Som person är du noggrann och har ett genuint intresse för juridik och du ser detta som ett perfekt tillfälle att sätta dina teoretiska kunskaper i praktiken. I och med att du kommer stötta olika personer inom organisationen samt ha mycket övrig kontakt internt är det viktigt att du är kommunikativ och tydlig i din kommunikation. Vidare ser vi att du inte räds för att ta dig an utmaningar utan istället ser detta som ett tillfälle att växa och utvecklas i din roll.

Övrig information
 • Intervjuer hos Stockholm Exergi kommer ske under v. 49
 • Start: 19-21 December
 • Omfattning: Deltid, ca 2 dagar i veckan och mer under sommarperiod
 • Placering: Lidingövägen 115, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Exergis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Exergi ser till att stockholmarna har det varmt och skönt året runt, samtidigt som kretsloppen fungerar bättre och vi får mindre växthusgaser. Deras fjärrvärme har varit avgörande för att vi stockholmare har lyckats halvera våra utsläpp de senaste decennierna och idag är uppe i 89 procent förnybar eller återvunnen energi.