Panelrepresentant till mediaföretag på deltid!

Panelrepresentant till mediaföretag på deltid!

Brinner du för att skapa relationer och söker ett flexibelt extrajobb vid sidan av studierna? Titta hit! Nu finns möjligheten att söka en utvecklande roll som panelrepresentant. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Nu söker vi på Academic Work för vår kunds räkning en driven och relationsskapande panelrepresentant på deltid. Vår kund är ett mediaföretag som genomför undersökningar om vad den allmänna publiken vill lyssna på och se på olika plattformar och kanaler som podcasts, TV och sociala medier. Genom undersökningarna förmedlar företaget värdefull insikt till sina kunder och hjälper kunderna att identifiera affärsmöjligheter och växa.

I rollen som panelrepresentant kommer du att vara ansvarig för den första kontakten med personer som ska delta i undersökningarna. Du kommer att utföra arbetet hemifrån, men i framtiden finns det möjlighet att variera mellan hem och kontor.

Du erbjuds
  • Ett långsiktigt uppdrag i en flexibel roll
  • Goda möjligheter till personlig utveckling
  • Möjligheten att tjäna extra pengar vid sidan av studierna
  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande
Arbetsuppgifter

Din främsta uppgift är att ringa och rekrytera potentiella deltagare till företagets panel

Vi söker dig som

Studerar och har minst 1 år kvar av dina studier, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%

Talar och skriver obehindrat på svenska då språket används dagligen i arbetet

Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som värvare, mötesbokare eller med någon form av försäljning

Som person är du:

Orädd

Relationsskapande

Resultatinriktad

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, 2-4 kvällar i veckan
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av stw06@academicwork.se.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se