Organisationskonsult till Assessio - Nordens ledande assessmentbolag

Organisationskonsult till Assessio - Nordens ledande assessmentbolag

Assessio's vision lyder "ZERO TALENT WASTE", och det är precis vad vi är ute efter. Nu söker vi Assessios nästa stjärna till Customer Success teamet i Stockholm. Som Organisationskonsult kommer du att arbeta som betrodd rådgivare för Assessios kunder genom hela kundresan; onboarding, adoption, advocacy och renewals. Du ansvarar och jobbar för ökad lifetime value i din kundportfölj genom att främja högre produktanvändning och kundnöjdhet.

Information om uppdraget

Svenskgrundade Assessio är Nordens ledande assessmentbolag och vår plattformslösning hjälper rekryterare, rekryterande chefer och HR att jobba inkluderande och tidseffektivt med rekrytering och utveckling. Assessio är på en stark tillväxtresa med 500+ kunder, där många är stora organisationer med internationell närvaro. Assessio är genom sin långa historia det mest betrodda varumärket inom talent assessments.

Du kommer att ingå i Customer Success-teamet i Sverige, som består av drivna och sociala Organisationskonsulter och Customer Support med hög arbetsmotivation samtidigt som det ska vara roligt att arbeta tillsammans. Du rapporterar till Head of Customer Success och jobbar tätt med Assessios sälj-, marknads- och produktavdelning.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att planera och genomföra produktutbildningar för kunder i din kundportfölj och leverera hela Assessios professional services-erbjudande, vilket exempelvis inkluderar att:
 • Optimera organisationer rekryteringsprocesser genom att ta fram och implementera riktlinjer och rekommendationer
 • Kartlägga och identifiera organisationers kapacitet, styrkor och utmaningar i Talent audits
 • Arbeta med våra verktyg för att öka självinsikten både i grupp och individuellt
 • Ta fram kommunikationsplaner för att förbättra kommunikationen kring en optimal rekryteringsprocess både för interna chefer och sökande kandidater
 • Ta fram och implementation av skräddarsydda kompetensprofiler
Vi söker dig som

Assessio lägger stor vikt på vem du är som person och mindre vikt på vad du har gjort tidigare. Har du rätt inställning, är villig att lära nytt och lära snabbt, tar egna initiativ och arbetar hårt för att nå dina mål så får du stöttning med resten! För att få rätt förutsättningar att lyckas i rollen ser vi däremot att du har:
 • Akademisk utbildning inom personal och arbetsliv, psykologi, beteendevetenskap eller annan relevant utbildning
 • Tidigare arbetat med kompetensbaserad intervjuteknik
 • Tidigare arbetat med urvals och/eller rekryteringstester
 • Obehindrade kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska
I rekryteringsprocessen ingår (såklart) Assessios tester MAP & Matrigma, samt en kompetensbaserad intervju där vi fokuserar på dina personliga egenskaper:
 • Resultatinriktad
 • Problemlösande
 • Relationsskapande
 • Affärsmässighet
 • Initiativtagande
Övrig information:
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Assessio tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Placering: Stockholm, Östermalmsgatan
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se