Orderplanerare sommarvikariat inom supply chain till dagab inköp & logistik

Orderplanerare sommarvikariat inom supply chain till dagab inköp & logistik

Har du en akademisk examen inom logistik/supply chain eller har du arbetslivserfarenhet inom orderplanering, varuförsörjning eller liknande? Är du även en driven och social person som motiveras av att tänka logiskt och att hitta de smartaste och mest lönsamma lösningarna? Dagab Inköp & Logistik söker en Orderplanerare - en fantastisk möjlighet för dig som vill lära dig och få erfarenhet inom det område som intresserar dig som mest, supply chain! Läs vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Vi söker en Orderplanerare till Dagab Inköp & Logistik som ingår i Axfoodkoncernen och ansvarar för att Axfoods sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt för koncernens kedjor och externa affärskunder. Som Orderplanerare kommer du att tillhöra avdelningen Autoorder som är en del av funktionen Dagab VFS (Varuflödesstyrning). Denna avdelning ansvarar för planering och styrning av ett effektivt och lönsamt varuflöde till Willys, Hemköp, Tempo och Snabbgrossbutiker runtom i hela landet. Tjänsten är placerad i Jordbro söder om Stockholm.

Du välkomnas till en organisation som har tydliga värderingar och kärnvärden som ligger till grund för samtliga medarbetares dagliga arbetsinsatser. Här vill man att medarbetare ska växa och utvecklas genom ett ständigt lärande och erbjuder därför goda möjligheter till utbildning och vidareutveckling inom koncernen. Du kommer att arbeta i en driven och ambitiös grupp där du som ny medarbetare kommer att läras upp och stöttas av dina duktiga och erfarna kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Dagab Inköp & Logistik

Arbetsuppgifter

Som Orderplanerare ansvarar du för att dagligen bevaka ett antal olika varuflödessystem samt granska och kvalitetssäkra automatiskt genererade orderförslag till cirka 440 av Axfoods egenägda och handlaräga butiker (Willys, Hemköp, Tempo, och Snabbgross). Det är ditt ansvar som Orderplanerare att säkerställa att dessa order har god kvalitet och korrekta systemförutsättningar. Rollen innefattar kontaktytor både internt och externt där du förväntas bemöta och ge god service till butiker och andra funktioner inom Axfood.

Du kommer till exempel att:

Att bearbeta, granska och skicka automatiskt genererade orderförslag till Axfoods butiker

Att bemöta och ge god service till våra butiker och övriga funktioner inom Axfood

Att bevaka order- och leveransvolymer och kunna arbeta mot prognoser

Dagligen arbeta med hantering av rapporter och stora datamängder i Excel

Att kunna arbeta självständigt och kunna fatta snabba och korrekta beslut i enlighet med våra arbetsrutiner samt välja åtgärder med hänsyn till Lager, Transport och butikernas behov.

Tjänsten riktar sig till dig som har ett stort intresse av supply chain/logistik och som nu vill ta dig an en operativ roll där det ställs höga krav på noggrannhet och stort ansvarstagande redan från första dagen. Vi ser att du som söker är en kommunikativ person som letar efter en tjänst där du får fortsätta att använda och utveckla dina tekniska kunskaper och dina goda kunskaper i Excel.

Vi söker dig som

Studerar eller har en akademisk examen inom logistik, supply chain eller annan liknande inriktning alternativt dig som har arbetslivserfarenhet från en liknande roll.

Har mycket goda kunskaper i Office-paketet främst inom Excel samt Power Point.

Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal- och skrift, då all kommunikation sker på svenska.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom dagligvaruhandeln ex. matbutik, kundtjänst, eller varuförsörjning, supply chain, logistiksplanering eller liknande.

Mångfald

Axfoodkoncernen har branschens tuffaste mål för mångfald och vi ser mångfald som en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och mat hjälper företaget att spetsa deras kunderbjudande. Vi har kommit långt men vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla deras tjänster.

Övrig information
  • Start: Omgående.
  • Omfattning: Heltid - sommarvikariat tom 31 augusti
  • Placering: Jordbro i Haninge söder om Stockholm
  • Arbetstider: 07:00-16:00 alt. 06:00-15:00 var 3-4 vecka. Helgarbete enligt rullande schema var 3:e vecka
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dagab Inköp & Logistik är ett supportbolag inom Axfoodkoncernen som ansvarar för sortiment, inköp och logistik till Axfoods kedjor Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross och Axfood Närlivs. Genom att tillhandahålla ett effektivt sortiment och optimala logistiklösningar bidrar Dagab till att öka butikernas försäljning och lönsamhet. Dagab Inköp & Logistik omsätter drygt 41 miljarder kronor (2017) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.
För mer information besök: Dagab Inköp & Logistik