Orderadministratör till Aremo i sommar!

Orderadministratör till Aremo i sommar!

Inte hittat det rätta sommarjobbet än? Aremo, som ligger i Handen är på jakt efter en kollega under juni - augusti som kommer stötta upp i arbetet för att bibehålla ett rent Stockholm. Om det är du, ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

På kontoret möts du av ett sammansvetsat team där kollegorna är av olika åldrar och bakgrund, gemensamt för alla är en hög ambitionsnivå och vikten av att bibehålla den familjära stämningen. Så, vilka är egentligen Aremo? Du kan läsa mer om hur de presenterar sig själva här.

Organisationen har en bred kundstock vilka har olika behov, alltifrån klottersanering till fasadtvätt. Som orderadministratör kommer du att stötta upp teamet, som består av 3 personer under sommarperioden 17/6 till och med den 16/8. Ni tillsammans tar emot beställningar från kunder och registrerar ordrarna i olika datasystem som du får upplärning i.

Du erbjuds
  • meriterande erfarenhet kopplat till orderadministration och service
  • en god introduktion
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande)

Arbetsuppgifter

administrera, registrera och följa upp inkommande beställningar och anmälningar

arbeta stöttande mot kollegor i gruppen och gentemot planeringsansvarig

svara på inkommande samtal och mail

Vi söker dig som

Har minst 6 månaders arbetslivserfarenhet av administration

God datavana, framförallt i Excel

Har mycket god kommunikativ förmåga i det svenska och engelska språket, i såväl tal som skift

Tjänsten är perfekt för dig som studerar, med fördel logistik eller ekonomi, och vill praktisera dina akademiska kunskaper i ett faktiskt sammanhang.

Som person är du:

Strukturerad

Ansvarstagande

Noggrann

Övrig information
  • Start: 17/6
  • Omfattning: heltid, 40-timmars vecka
  • Placering: Handen, Stockholm
  • Timbaserad månadslön
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aremos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Glas och sten, asfalt och betong. Staden. Det är vår miljö. Men det är en miljö som slits. Vi tror att människor trivs där det är rent och snyggt. Och vi vet att en väl underhållen yta får en längre livslängd. Vi har därför gjort till vår uppgift att hålla borta allt som är på fel plats. Klotter, smuts, damm och snö har sin charm. På rätt plats.
Staden är inte en sådan, och därför tar vi bort det.