Orderadministratör och säljsupport till RCO Security i Järfälla

Orderadministratör och säljsupport till RCO Security i Järfälla

Hos RCO får du arbeta med egenutvecklade tekniska och innovativa produkter av högsta kvalitet. RCO präglas av en positiv och sund företagskultur och är inne i en expansiv fas med många spännande nyheter på gång. Du ansluter till ett prestigelöst företag med platt organisation och snabba beslutsvägar. Med ett starkt varumärke i ryggen får du möjlighet att växa tillsammans med företaget och utvecklas i din roll.

Information om uppdraget

RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. De grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden, och finns representerade i Sverige, Norge och Finland.

I rollen som orderadministratör och säljsupport blir du en viktig del RCOs fortsatta framgångar. Från kontoret i Järfälla kommer du ge kunder stöd och support i världsklass samt se till att vårt nordiska säljteam som bearbetar kunder inom i första hand fastighets- och flerbostadssegmentet får rätt systemstöd. Du kommer tillhöra ett team om fyra personer där ni tillsammans planerar er tid på ett framgångsrikt sätt för att säkerställa en hög servicenivå till kunder och kollegor.

Arbetet innebär stor variation då rollen innefattar såväl ansvar för produktinformation i säljstödsystem, ordermottagning som säljstöd till våra utesäljare. I din roll har du direkt kundkontakt via telefon och e-post och arbetar med orderregistrering, leveransbevakning, offertarbete samt produkt- och systemrekommendationer.

RCO kommer under våren 2020 att implementera ett nytt CRM-system där du kommer att ha en nyckelroll som superuser. Du kommer fördela din tid mellan orderadministartion, säljsupport och superuser ungefär likvärdigt.

Du erbjuds
 • Att bli en del av ett tryggt och stabilt företag som det går väldigt bra för, och som står inför en häftig förändringsresa
 • Att få vidareutveckla dina kunskaper inom system- och säljstöd samt få utvecklas med rollen
 • Att bli en nyckelperson i företaget och få ta dig an en specialistroll i nära samarbete med dina kollegor
Vi söker dig som
 • Har en gymnasieexamen inom relevant område
 • Har minst 2 års erfarenhet av liknande kundfokuserat arbete, exempelvis som innesäljare eller ordermottagare
 • Vana av att arbeta med dator som främsta arbetsverktyg
 • Har mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Det är meriterande om:
 • Du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom ett tekniskt område
 • Du har erfarenhet av att vara superuser i ett CRM-system
 • Du har goda språkkunskaper i engelska, norska eller finska
Vi tror att du som söker är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har ett intresse av, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har ett lösningsfokuserat tillvägagångssätt och är mån om organisationen, där du hjälper och stödjer dina kollegor i de områden som behövs. Vidare är du noggrann, strukturerad och serviceinriktad.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid denna rekrytering.

Då RCO säljer säkerhetslösningar behöver slutkandidat lämna ett utdrag ur belastningsregistret i rekryteringsprocessens slutskede.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare (6 mån provanställning)
 • Placering: Järfälla
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RCOs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. Deras erbjudande karaktäriseras av god kvalitet, hög tillgänglighet och innovation. Genom närhet till kunderna skapar de en trygg, säker och smidig vardag - vare sig man har behov av ett kodlås vid en enda dörr eller ett stort integrerat system för styrning av passer och inbrottslarm i flera fastigheter spridda över landet.